Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihmettelen miksei tätä useinkaan noteerata kun on vauva on tyytymätön ja levoton. Omalla kohdallani selvä yhteys. Varmaan ruisleipä ja kahvikin on hyvä jättää pois mutta sokeri on pahinta! Uskokaa ja kokeilkaa!

Kommentit (18)

vai onko lehmille syötetty karkkia?Joo, mutta ei ne karkkien e-aineet varmasti ole hyväksi vauvalle. Eikä kenellekkään muulekkaan, niinkuin ei sokerikaan.

täysin varma! Kitinä alkoi vasta sen jälkeen. Tyttö ei ole koskaan säikkynyt hälinää. Miettikää nyt sitä lisäainemäärää mikä karkeissa on! Ja sokeri..Ei mitään hyödyllistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kaikki mahdolliset poistin ruokavaliosta. Lisäksi yritettiin kaikki muut mahdolliset keinot vauvan olon helpottamiseksi. Mikään muu kuin aika ei auttanut asiaan. Toki toisilla auttaa tämä ja toisilla tuo, mutta kaikkia ei voida syyllistää. Tällä kolmannella ei ole koliikkia.

En puhunut sanallakaan korvikkeesta! Korveikkeessa ei todellakaan ole yhtä paljon sokeria ja lisäaineita kuin karkeissa!Tarkoituksena oli vaan antaa vinkki jonka olen hyväksi todennut. Ja tiedän ravitsemusasioista paljon joten myös faktatietoa on. Mun mielestä tästä puhutaan liian vähän. Ja miten paljon piilosokeria on ruuissa? Todella paljon..

Laivareissun jälkeen rauhallisesta vauvasta tuli tyytymätön. Lopetin karkinsyönnin ja muutos näkyi selkeästi. En edelleenkään syö karkkeja.AP

oli mukana laivareissulla, oli silloin noin 2kk. Ostettiin kassikaupalla karkkia kuten ennenkin. Kun tultiin kotiin ja söin karkkia alkoi kitinä. Korviketta ei saanut koskaan.

" No herran jumala 7, kai ton nyt erkkikin tajuaa"

Ei tunnu tajuavan koska niin paljon on koliikkia. On kulttuureita jossa sitä ei ole ollenkaan,

AP

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat