Vierailija

Mulla supistelee semmosta 15-10min välein, kohta varmaan pitää lähteä.

Kommentit (3)

Muistelen, että nyrkkisääntönä sanotaan, että ensisynnyttäjällä pitäisi olla tullut viiden minuutin välein supistuksia ainakin tunnin, ennen kuin kannattaa lähteä näytille.

Uudelleensynnyttäjällä 10 min. välein.Mutta itsehän olet tunteidesi paras tulkki, ja toinen määritelmä oikealle lähtöajalle on se, kun ei enää kotona kestä ;). Eli jos tuntuu että nyt on lähdettävä, niin ala mennä. Tylsä vaan, jos joutuu takaisin kotiin..

" Synnytys käynnistyy varsinaisesti supistuksilla, jotka saavat kohdunsuun avautumaan. Uudelleen synnyttäjällä avautuminen on nopeampaa ja sen vuoksi hän voi tulla sairaalaan, kun säännöllisiäsupistuksia on tullut 10 min välein 2-3 tuntia. Ensisynnyttäjällä supistuksia voi olla 5min välein 2-3 tuntia. Säännölliset supistukset tarkoittavat ettei kahden supistuksen välinen aika ole yli 10 minuuttia.Sairaalan lähdetään pitkälti omien tuntemusten mukaan ja jos kokee itsensä epävarmaksi kannattaa aina soittaa ja jutella kätilön kanssa, hän voi tarvittaessa antaa myös hoito-ohjeita kotiin."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun kivut kovenivat, lähdin sairaalaan kahdeksan aikaan illalla. Varsinainen synnytys käynnistyi vasta aamyöllä ja siitä neljä tuntia ja lapsi tuli maailmaan.

Joten sinä, jolla 15-10min. välein, älä vielä kiirehdi...

Soita synnärille ennen lähtöäsi, jotta tietävät sinua odottaa tai jos olet muuten epävarma...

Onnea!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat