Seuraa 

Kyselen onko kenenkään vauvalla ollut ummetusta ja lopulta selvinnytkin allergia. Meidän 3kk-vauvalla ensimmäiset 2kk vatsa toimi hyvin, mutta sitten yhtäkkiä alkoi ummetus, johon 2vk:n jälkeen annettiin peräruiske ja suoli toimi vain tämän kerran. Nyt taas tästä ruiskeesta ei ole suoli toiminut taas viikkoon. Lääkäri sanoi, jos seuraavastakin peräruiskeesta ei vatsa ala toimimaan, lähdetään tutkimaan enemmän asiaa, kun suoli ei tyhjene kuin peräruiskeella. Vauva on pääosin tyytyväinen, vain kovasti ilmavaivaa.

Kommentit (2)

Oireita oli kyllä muitakin, mm. runsasta pulauttelua, rintalakkoilua (ihottumia ei ollenkaan). Ummetusta ei aina tule kun on saanut epäsopivaa, mutta toisaalta koskaan kun ruokavalio on kunnossa, ummetusta ei ole.

kannattaisi jättää kokeeksi maito pois omasta ruokavaliostasi.maitoproteiinia voi olla monessa muodossa ja monella nimellä naamioituneena elintarvikkeissa.imetystukilistan sivuilla on näiden vältettävien lista:

http://www.imetystukilista.net/faq/allergia.phpmeidän pojalla on suolisto-oireinen allergia(moniallerginen) ja välillä on kakka kovalla,mutta yleensä ripuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat