Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

...tunsitko heti varmuuden kyllä-vastauksesta, vai tuliko sinulle hetkellinen pelko/epävarmuus asiasta?

Kommentit (5)

Tulipa vähän asian vierestä, mutta oli tosi noloa!! Osasin kuitenkin jo odottaa kosintaa, ja mies oli odottanut useamman kuukauden että annoin luvan kosimiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin ennen hääpäivää alkoi olla kaikenlaisia ajatuksia, vaikka vauvaa odotettiin jo ja asuntolainat hankittu. Mutta hyvähän se on että miettii asioita joka puolelta, se on fiksua.

Oli seurusteltu vasta pari kuukautta, enkä lainkaan osannut odottaa kosintaa. Olin aivan ällistynyt koko asiasta ja auoin hölmönä suutani, enkä oikeasti tiennyt, että mitä tähän pitäisi vastata... Miehen piti muistuttaa, että perinteisesti tässä vaiheessa vastataan kyllä taikka ei... Sanoin kyllä, mutta sovittiin saman tien häitten ajankohta vasta kahden vuoden päähän. Minulla oli kieltämättä siinä taka-ajatus, että siinä on tarpeeksi aikaa ehtiä kunnolla tutustua ja tarpeen vaatiessa perääntyäkin. Ei tullut sellaista tarvetta - nyt takana kuusi yhteistä, onnellista vuotta.

Muutaman kuukauden olimme vasta seurustelleet, mutta molemmilla oli alusta lähtien sellainen varma tunne toisesta. Naimisiin mentiin vajaa vuoden päästä kosinnasta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat