Vierailija

oisko kellään vinkkiä,miten ihmeessä ei sais kolmea neljää virtsatulehdusta vuodessa? tosi usein tulee yhdynnän jälkeisenä päivänä. On pesty alapää,ym. Tää on tosi ärsyttävää, inhottava tauti!

Kommentit (13)

Käy pissalla aina yhdynnän jälkeen. Ja juo (sokeritonta) karpalomehua päivittäin, se on ainakin mulla auttanut. Puolukkamehu ajaa kuulemma saman asian.

syö luontaista c-vitamiinia.Kyllä kai synteettisestäkin jotain apua voi olla,mutta luontaistuotekaupan luontainen tai gnld:n All c-valmistetta(se on parasta!)Ja se juominen myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


-Pesu ennen ja jälkeen yhdynnän, myös miehen oltava puhdas.-Juo paljon.-Happamat juomat ja ruoat auttavat. Syö jugurttia. Syö kirpeitä marjoja kuten puolukkaa ja juo karpalomehua. Tai tee karpaloista kiisseliä. (Tää karpalon vaikutus on ihan tutkittu juttu!) Happamat ruoat ja juomat tekevät virtsan happamaksi, eikä tulehdus tule niin helposti. Lisäksi kuulemma jo pelkkä emäksinen virtsa voi aiheuttaa kirvelyä - vaikkei siis tulehdusta olisikaan.-Pidä jalat ja alapää lämpimänä. Onhan sinulla kunnolliset, lämpimät ja paksupohjaiset talvikengät? Myös kenkien vedenpitokyky esim. goretex-käsittely tai vastaava auttaa, koska silloin jalat pysyvät kuivina. Käytäthän pepun peittävää lämmintä talvitakkia? Ethän istu koskaan missään kylmillä kivillä tai vastaavilla? Alapää pitää pitää lämpimänä. Jossain tilanteissa voisi villahousutkin olla paikallaan lisälämmikkeenä. ;) (Itseni ei kyllä ole tarvinnut sellaisia enää vuosiin vuosiin käyttää..) Sisällä jos on kylmät lattiat, niin villasukat jalkaan!-Syö myös maitohappobakteereita. Nekin sitä paitsi myös happamoittavat virtsaa. Ja muutenkin hyvät bakteerit pitävät pahia bakteereita loitolla. Oma homeopaatti-lääkärini suositteli, että Gefilus sekä Probiootti 100 (ruskea lasipurkki, myydään luontaistuotekaupoissa ja esim. Sokoksessa) ovat hyviä. Monet apteekin myymät maitohappobakteerit ovat yhtä tyhjän kanssa: hajoavat ruoansulatuksessa ennen kuin ehtivät hoitaa hommansa. Tuo Probiootti 100 -valmiste sisältää oliko se nyt 7 eri lajia maitohappobakteereita, kun Gefiluksessa on vain sitä yhtä - tosin kovasti tutkittua ja hyväksi havaittua. Maitohappobakteerit kannattaa nauttia yhdessä vaikka jugurtin tai piimän kanssa, silloin vaikuttavat tehokkaimmin.-Jos teet kaiken edellä mainitun, niin sen jälkeen on mun neuvot loppu. Ehkä kannattaisi pyytää lääkäriltä, että munuaiset ja virtsatiet kuvattaisiin, jotta nähtäisiin, onko taustalla joku rakenteellinen juttu, joka aiheuttaa tulehduksia. Ehkä on kuvattukin jo?Itselläni ei enää ole (kop kop) ollut varmaan kymmeneen tai viiteentoista vuoteen yhtään tulehdusta. Olen voinut esim. löysäillä tuon seksihygienian suhteen. Ei esim. tarvi enää mennä pesulle seksin jälkeen, jos ei halua. Joskus parikymppisinä tosiaan samasta ongelmasta kärsivän ystävättäreni kanssa vitsailtiin, että pesulla pitää käydä ennen ja jälkeen rakastelun - ja välistä siinä välilläkin..Sen sijaan kylmettymistä varon vieläkin!Toivottavasti pääset eroon virtsiksistä (=virtsatietulehduksista)!


vastauksen nro 4 kirjoittaja täällä jatkaa:Kirjoitin että pesu ennen ja jälkeen yhdynnän. Ja toki samalla myös pisu!!! Unohtui mainita. Se on tosi tärkeetä.Ja tosi hyvä neuvo se, ettei likaisilla sormillakaan räplätä siellä virtsa-aukon suulla tai pimpissä. Jos harrastaa peppuleikkejä, niin sen jälkeen ei enää sormilla - tai mitä kapistuksia nyt käyttääkään - ole enää mitään asiaa sinne paremmalle puolelle!!Minkä ikäinen ap muuten olet? Onko sulla vielä kyse ns. kuherruskuukausi virtsatietulehduksista? Nehän ovat ihan käsite!

Vuosien myötä tajusin yhden tärkeän asian (sen lisäksi, että pitää pissata jälkeen yhdynnän): jos en ollut kovin kostea vielä, ja mies nuoli minua, ja sen jälkeen oltiin yhdynnässä, tulehdus tuli varmasti. Sitten erään kerran lääkäri sanoi: " Ei täällä tällaisia pöpöjä pitäisi edes olla." Silloin tajusin: sylki! Siis miehen syljestä joutui yhdynnän hinkkauksessa bakteereja virtsateihin.

pissalla käynti nainnin jälkeen on vielä tärkeämpää kuin ennen (ellei ole ihan täysi rakko), siinä virtsaputkesta huuhtoutuu sinne päässeet pöpöt pois.karpalomehu auttaa oikeasti ja runsas veden juominen.hyvä hygienia seksissä ja myös liukuvoide voi auttaa, jos on herkät limakalvot.jossain lehdessä oli kerran, että takaapäin -asennosta pöpöt pääsevät helpommin virtsaputkeen. tiedä sitten onko totta, mutta jos nai vain siinä asennossa niin ehkä välillä jotain muuta?

Mielestäni vielä ei tullut mainituksi, että ei kannata olla yhdynnässä täydellä rakolla, siis ennen ja jälkeen seksin kannattaa käydä pissalla.Ja tietysti kannattaa varoa, ettei eri aukkojen räpläyksessä sormet vahingossa vie mitään ikäviä bakteereita sinne virtsarakon suulle, eli miehelle komento, että pysyy selvillä, mikä sormi on ollut missäkin :)

olis oikein, mutta ei sen väliä. Itselläni sama vaivasi aikanaan, mutta on sittemmin kadonnut, en tiedä kyllä miksi. Oletko saanut siihen lääkekuurin vai onko se vain mennyt itsekseen ohi? Joillekkin tulee herkästi yhdynnän jälkeen hiiva tulehdus, jonka oireet voivat olla saman tapaiset. t. neuvolan täti

käynti ennen ja jälkeen seksin ja pesu päälle.Molemmissa.

Yksi kaveri sai avun toistuviin,pahoihin tulehduksiin vyöhyketerapiasta,kertakäynti riitti.Hän oli jopa sairaalahoidossa muutaman kerran,vyökyketerapian jälkeen ei oo ollut yhtäkään tulehdusta ja siitä melkein vuosi.

...ei mene mulla juuri koskaan ohi itsekseen, eikä sitä jaksais odottaakaan pitkää aikaa. Kirvelee ja pissattaa koko ajan,raastava olo, ei pystyis mitään muuta tekeen, kun istuun vessassa. Juonu olen silloin kans kyllä tosi paljon, niin se kyl auttaa hetkeks. (noin 3-4litraa)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat