Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

meillä siis tilanne tämä: vauvamme on 3kk vanha ja aina saanut pelkkää korviketta ensin nan-maitoa ja kuukausi sitten naamaan alkoi tulla ihottumaa ja kakka oli vihreää ja sai lääkäriltä diagnoosin että maitoallergia epäily ja sai soijamaitoa ja hoidoksi 1/2 prosenttista kortisonia ihottumaan ja ihottuma hävisi kortisonilla mutta tuli takaisin heti kun en sitä laittanut ja vaihdettiin sitten maito peptidi tutteliin ja sama kortisoni et iho saadaan taas kuntoon no iho parani,mutta taas kun en eilen laittanut kortisonia niin tänä aamuna huomasin et iho punoittaa taas ja ihottumaa tullut myös yön aikana kyynärpäihin ja jalkoihin.ja kakka on ollut koko ajan vihreää ja ripulimaista.

AUTTAKAA!!! mitä seuraavaksi syötetään vauvalle?ja montako maitokokeilua tehdään?onko muilla kokemuksia et miten sitten kun lapsi alkaa saamaan kiinteää ruokaa niin kuinka monelle ruoalle on allerginen ja mitä kannattais aluksi välttää?meillä on ollut kaksi aiempaa lasta soijamaitolapsia ja he parantuivat 1 1/2 vuotiaina ja pystyvät nyt syömään kaikkea.nyt olen ihan pulassa tämän vauvelin kanssa kun tuntuu et mikään ei sovi.kaikista vastauksista olen tosi kiitollinen.vauvamme on muuten tosi tyytyväinen,ei häntä itseään ihottuma tai ripuli tunnu häiritsevän.

Kommentit (2)

Oletko ollut yhteydessä lääkäriin? Onko hän lastenlääkäri tai allergioihin erikoistunut lastenlääkäri? Soijamaitoa ei kauheasti suositella alle 1-vuotiaille.Mahdollisuuksia korvikepuolella on aina täysin maidottomiin vaihtoehtoihin asti. Useimmille allergikoille sopiva korvike löytyy, vaikka ei tietenkään kaikille. Voi olla ja todennäköisesti onkin, että lapsi reagoi edelleen korvikkeeseen ja kortisoni vain häivyttää oireita.

vaikka 6kk asti jos niiden aloittamiseen ei ole erityistä tarvetta (suuri korvikemäärä, kasvu tms.). Tärkeintä on saada lapsi ensin oireettomaksi ja löytäää sopiva korvike. Elimistö saa rauhoittua ja kinteitä aloittaessa on helpompi huomata, mikä aiheuttaa oireita ja mikä ei -jos edes aiheuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat