Vierailija

Olen asunut nyt pari vuotta tällaisessa vuokra-slummissa (muutto tulee heti kun valmistun), koko asumisen ajan toisessa naapurissa somalit riehuvat yömyöhään ja muualla työttömät satunnaisesti riehuvat keskenään.Tämä somalilapsien iltainen (alkaa 10.00- 01.00) jatkuva huuto, riehuminen ja telkkarin pauhaaminen estää perhettäni nukkumasta. Vaikea kai niiden on tajuta, että toiset joutuvat nuosta 6.30 töihin ja kouluun ja tarhaan. Itse he nukkuvat puolelle päiville. Se huuto on vielä ihan semmoista täysillä karjumista. Ajattelin laittaa niille kirjeen, mutta olisiko parempi ilmoittaa asiasta isännöitsijälle.Onko muilla vastaavia kokemuksia? Onko valituksen jälkeen mennyt naapurirauha? Pitäisi varmaan muuttaa HETI pois. Ikinä en enää somaliperheen naapuriksi muuta, se on varma.ps. ei ole rasistinen kommentti, sillä ei ole merkitystä että ovat somaleita.

Kommentit (10)

että, kaikki " normaali" ihmiset muuttivat rapusta pois, ja häiriköt jäivät. Joo, ja kyseessä oli somalit. Pakko myöntää että somaleita en todellakaan enää haluaisi suomeen ja täällä olevatkin sais muuttaa sinne mistä on tullut. Aiheuttakoon harmia omassa kotimaassaan.

he ovat aika vaikeassa tilanteessa kun perkele vetoavat tähän kulttuuri asiaan.Voi V... SANON MINÄ.Ja ne tosiaan elävät öisin ja eivät mitenkään hiljaa.KOHTA PAUKKUU HAULIKKO.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

omakohtainen kokemus kaupungin vuokra-asunnoista aivan p*seestä,valituksia tehtiin kaupungin hallitukseen asti,ja lopputuloksena oli,että KAIKKI häirikön naapurit (3kpl)muuttivat ja kuinka ollakkaan:häirikkö jäi.Ja sattui muuten olemaan ainut,jonka vuokran maksoi sossu...että näin meillä suomessa pidetään HYVÄÄ huolta meistä VERONmaksajista...

Suomalainen naapuri soittaa metallicaa keskellä yötä ja rymisee rapussa kännissä. Ja aamulla sitten on piha naapurin ja sen vieraiden kusessa ja oksennuksessa. Kamala huuto kuuluu öisin kun eukko tilaa kavereineen taksia pihalla ja samalla riidellään jatkopaikasta. Eikä naapuri edes ole mikään rappioalkkis vaan työsäkäyvä sairaanhoitaja, jolla vapaa-ajalla on ilmeisesti kova bilettämisen tarve.

laitetaan eri kulttuurit sekasin,olis kiva nääs tietää,missä sellanen homma TOIMII...mä en ainakaan muuta enää IKINÄ kenenkään muun kun suomalaisen naapuriin,jos tulee ongelmia,eipä ainakaan heti rasistiks leimata.

Voisiko sittenkin ongelma olla se, että naapurina on somali?Mutta käykää juttelemassa naapurien kanssa. Kutsukaa vaikka kahveille tai jotain. Tutustukaa heihin.

Taloon pikkuhiljaa muutti koko ajan enemmän ja enemmän somaleita. Iltarauhaa ei ollut, päivisin vain joskus sitten melu häiritsi niin että koputteli harjalla lattiaa. Yhdestä rapusta saivat " savustamalla" ulos kaikki suomalaisperheet meluilla, isännöitsijä ei tehnyt mitään koska oli kuulemma nostaneet metelin rotu- sekä kulttuuri-eroista. SIIS huom: KAIKKI SAVUSTETTIIN ULOS TALOSTA; ja perheet vain lisääntyivät siellä. Nyt siellä ei asu erkkikään, piha on kokonaan somalien. En suosittele, koputtele seinään tai soita jotain hullua musiikkia aivan täysillä ja huuda katon läpi, somalit on perseestä! Sitten loppuu. He pelästyvät.

ja sehän vasta ei toimikaan että pistetään etniset ryhmät omille alueilleen, jos et ole sattunut asiaa seuraamaan, mietipä esim. Ranskan mellakoita.

Ja ulkomaalaistaustainen naapuri voi olla häiriöksi, ja siitä voi valittaa (asiallisesti) olematta rasisti.Vierailija:

Lainaus:


laitetaan eri kulttuurit sekasin,olis kiva nääs tietää,missä sellanen homma TOIMII...mä en ainakaan muuta enää IKINÄ kenenkään muun kun suomalaisen naapuriin,jos tulee ongelmia,eipä ainakaan heti rasistiks leimata.

En ikinä enää vuokraa asuntoa ...

Pyydä p o l i i s i t paikalle ja vaadi heitä tekemään asiasta kirjallinen raportti iännöitsijälle, joka on puolestaan velvollinen raportoimaan vuokranantajalle jonka tulee antaa kirjallinen varoitus vuokralaiselle. Ilman poliisin tekemää raporttia kirjallinen varoitus ei täytä lain vaatimuksia eikä häätöä voi tehdä meluamisen perusteella. Pelkästään isännöitisijän ja tahi taloyhtiön hallituksen edustajan tahi muun tahon tekemä raportti ei siis riitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat