Vierailija

Eräänä kotiläksynä perhe-elämän seminaareissamme on se, että pyydämme aviopareja kirjoittamaan paperille eräitä asioita omasta sukupuolisuhteestaan, ja sitten keskustelemaan niistä keskenään. Jotkut ovat kirjoittaneet meille jälkeenpäin, että " noista kahdeksasta kysymyksestä keskusteleminen avasi uuden vaiheen meidän sukupuolielämässämme..."1. Puolisosi tekee sukupuolisen kanssakäymisenne aikana varmasti jotain sellaista mistä erityisesti pidät. Mitä? - Voit mainita parikin seikkaa. (Kun joku tekee jotakin oikein, häntä tulisi rohkaista jatkamaan!)

2. Voitko mainita sukupuolisesta kanssakäymisestänne yhden kumppanisi tekemän asian mistä et erityisemmin pidä tai nauti? (Selitä lyhyesti miksi et.)

3. Milloin tai millä tavalla saat sukupuolisesta kanssakäymisestänne eniten mielihyvää?

4. Teetkö sukupuolisessa kanssakäymisessänne jotain mikä näyttää tuottavan puolisollesi erityistä mielihyvää?

5. Onko jotain mistä itse pidät, mutta mistä puolisosi ei näytä pitävän?

6. Miten usein haluaisit olla sukupuoliyhteydessä? Miten usein puolisosi näyttää sinusta haluavan?

7. Milloin haluaisit mieluiten olla sukupuoliyhteydessä? Milloin vähiten mielelläsi?

8. Mistä pidät sukupuolisessa kanssakäymisessänne eniten? Mistä vähiten?http://koti.phnet.fi/elohim/apua_avioliittoon4Kommentit (3)

Vierailija:

Lainaus:
Uskonnollisten parisuhdekurssien isoimpana ongelmana ovat vanhakantaiset stereotypiat; useampi kokeillut on kertonut ongelmista, joita on seurannut mm. sellaisesta, jos pariskunnassa naisella on " miehen ongelmia" tai päinvastoin. Kursseilla ei kyetä käsittelemään yksilöllisiä eroja tai nykyaikaista seksuaalisuutta.


Meillä kyllä keskustellaan seksistä aika paljon, mutta varmasti tekee hyvää joskus tuollainen perustellisempi analyysi. Eli kiitos aihelistasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat