Vierailija

Hopi hopi!!!!!

Kommentit (14)

Jo HS:nkin tekemät gallupit paljastavat, ettei Halosesta pidetä.http://www.iltalehti.fi/2006/01/10/200601103945029_uu.shtmlVaaleissa todennäköisesti toinen kierros

10.1.2006 8:29Loppiaisen tienoilla tehty tutkimus povaa presidentinvaaleihin mahdollista toista kierrosta.Helsingin Sanomien Suomen Gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan vasemmiston ehdokas Tarja Halonen olisi saamassa 51 prosenttia äänistä. Kyselyn virhemarginaali on kuitenkin noin 2,5 prosenttiyksikköä suuntaansa, joten Halosen ylivoima voi kutistua alle 50 prosenttiin. Halosen kannatus on vähentynyt edellisestä HS-Gallupin mittauksesta kolme prosenttiyksikköä.Tutkimuksen mukaan kokoomuksen Sauli Niinistön kannatus on 21 ja keskustan Matti Vanhasen 18 prosenttia. Näin Halosen haastaja toisella kierroksella olisi Niinistö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

valottunut kansalle viime aikoina. Mokoma itsekäs simputtaja, jonka johtamistaidot ovat olemattomat ja itsehillintäkin nolla. Ei edes puhetta uskaltanut HS:n vaalisivlle pitää.

t. aikuinen nainen -toisin kuin nämä lapsoset täällä, jotka eivät tiedä, että a) presidentinvaali ei ole missikisa eikä big brother äänestys ja b) kovin tyhmä ei kouluta itseään juristiksi... niin se vaan on (kokeilepa sinä " fiksu" Siwan kassa läpikäydä samat opinnot, vähän älliä siihen tarvitsee..!)

" Tyhmä, ruma, ei osaa edustaa, tyylittömät vaatteet, rumat kassit" . Tuo osoittaa vain, mitä älykkyysosamäärää Halosta vastustavat fanaatikot edustavat. En nyt sentään sano, että " annan potkun heidän pahanhajuisille perseilleen" , kuten eräs Halos-vastustaja täällä argumentoi. Tarja pressaksi, suurin osa kansasta on samaa mieltä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat