Vierailija

Esimerkiksi jos muistat unestasi käärmeen, tai putoamisen ym. yksityiskohtia. Voin etsiä unikirjastani selityksen sille.

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lähes joka yö (jo muutaman kuukauden ajan) unta, että olen sairaalassa, potilaana siis. Osastolla makaan milloin minkäkin taudin kourissa. : ) mitähän mahtaa tarkoittaa : ) ?

Vierailija:

Lainaus:


VAUVA on uuden elämön alku. Se viittaa myös keksimääsi hedelmälliseen ja toteuttamiskelpoiseen ideaan. Samoin se kuvastaa pyrkimystä henkiseen kasvuun ja luovien voimiesi kehittämiseen.
Sinänsä osuva arvio, olen nimittäin juuri kehittelemässä erästä uutta ideaa... ja koska unen vauva ei oikein vaikuttanut elinkelpoiselta, niin se voipi viitata siihen että pelkään ettei tämäkään idea ole loppujen lopuksi kovin hyvä...

HEVONEN on unimaailman tärkeimpiä symboleja. Siihen liittyy voimakas seksuaalinen lataus, etenkin jos sillä ratsastaa. Potkiva hevonen ennustaa sairautta läheisellesi. Pillastunut hevonen tietää vaikeuksia rakkaudessa ja sukupuolielämässä.

olin vaikka kuinka monissa häissä vieraana. Vanhat lapsuuden ystävät meni naimisiin, ekat häät loppu niin jo toisiin mentiin jne. Myös naiset menivät keskenään naimisiin. Mitähän voi tarkoittaa?

T: HÄÄHULLU

ja muutenkin paljon unia joihin liittyi elementtinä vesi. Sehän kuvastanee seksuaalisuutta, mutta hyökyaallon merkitystä en ole tullut löytäneeksi. Sille on tyypillistä, että se uhkaa itseäni ja läheisiäni, mutta sitten ei olekaan vaaraa kun se osuu kohdalle ja helpotus on suunnaton. (Hiljattain näin tosin unta että hyökyaalto vei ystäväni miehineen, mutta siihen voi sekin tsunami vaikuttaa. Aiemmat unet tulivat " tyhjästä" .)Toinen jonka haluaisin tietää, näen myös toistuvasti unta, jossa esim. puraisen jotain kovaa niin että hampaani murenee ja syljen kauhuissani poskihampaan muruja suusta...KUKAT , niihin liittyy paljon myönteisiä ja kielteisiä merkityksiä. Suuret kukat tietävät uskollisia ystäviä. Kukkien kerääminen merkitsee unelman täyttymistä. Punaiset kukat merkitsevät harmia ja vaikeuksia. Valkoiset kukat kuvastavat kaipuuta. LUMI, kahdenlaisia tulkintoja. Valkoinen lumi voi symboloida puhtautta. Lumi nähdään myös henkisenä kylmyytenä ja tunteettomuutena. Unen lumen on tulkittu viittaavan vaaraan. Likainen lumi viittaa tahriintuneeseen omaantuntoon.

KUOLEMA ei välttämättä ole oikean kuoleman enne, etenkään, mikäli uneen ei liity ahdistusta. Unessa kukaan ei todellisuudessa kuole, kuoleminen merkitsee yhden elämänvaiheen päättymistä sekä työtehtävän tai suunitelman onnistunutta toteutumista ja uuden alkua, uudestisyntymistä. elämän kirjassa käännetään uusi lehti. Jonkun toisen ihmisen, esimerkiksi ystävän tai omaisen kuolema uneksiminen on enne peitetystä vihamielisestä suhtautumisesta tähän.

eli tulee melkein niskaan mutta ehdin kuitenkin väistää??? olen useasti kysynyt tätä täältä mutta vastausta en ole saanut,toivottavasti nyt :)

LENTOKONE on miehen sukuelimen symboli, mutta se viittaa myös korkealentoisiin tavoitteisiin, jos näet sen liitävän taivaalla. Lentokoneessa matkustaminen merkitsee vauhdikasta etenemistä kohti päämäärää. Lentokoneen putoaminen tai syöksyminen maahan vihjaa, että todellisuudentaju suunnitelmien teossa olisi syytä säilyttää, jotta tavoitteet toteutuisivat.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat