Seuraa 

Itse ostan vain "mitä tarvitaan", en varastoon, sillä viime kesänä hamstrasin kesävaatteita koossa 86 cm täksi kesäksi ja nyt sain huomata että ovat vielä isoja, kun poika käyttää tällähetkellä 80 cm vaatteita. Ja ensi kesänä eivät sitten mahdukkaan.. Lindexin ja PO:P:n aleja odotan. Hankintalistalla farkkuja sekä välikausitakki syksyksi koossa 110 cm.

Kommentit (12)

Ja listakin on olemassa ja koska emme ole lähdössä tänä kesänä ulkomaille, kuten yleensä, niin Suomesta ja netistä shoppailuun mm.- Imetysliivejä, periaatteessa kaikki käy, mutta Bravadot on minusta parhaat

- Bravadon imetystoppeja

- Carriwellin tai Boobin v-aukkoisia t-paitoja paitoja

- Neuletakkeja

- Vauvalle heräteostosihanuuksia, esim. tossuja, sisustustavaraa, unipussi/yöpukuja. Varsinaisesti mitään ei puutu.

- Pojille syksyä varten vaatteita eli rugbypaitoja, pitkähihaisia pikeitä, collegehuppareita, farkkuja, syksyisiin ristiäisiin sopivia juhlavaatteitaOsa löytyi jo tänään :))) Kaikkialle en edes yrittänyt ehtiä. Päivä kerrallaan.

varmaankin vaatteita tulee eniten ostettua pian 6 v täyttävälle pojalle, sillä on hujahtanut yks`kaks pituutta niin, että vanhat vaatteet alkavat käydä pieniksi.Vaatteensa siirtyvät melko pian pikkuveljen, 4,5 v käyttöön, joten hänelle ei hirvittävästi tarvitse vaatteita hankkia (toki saa hänkin välillä uusiakin vaatteita ;) ).Tulevalle vauvalle (la syyskuussa) tulee varmaan myös ostettua alesta vaatteita, tosin...ei vielä tietoa tulevan vauvan sukupuolesta, ja hyvin monet vaatteet ovat mielestäni joko tytön tai pojan vaatteita, joten neutraaleita on mielestäni aika niukasti. Mutta ehkäpä jotakin kuitenkin löytyy, toivotaan näin ;)Lindexistä tulee ostettua valtaosa meidän lasten vaatteista, sekä H&M:stä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos olis mulla, niin pistaisin sukulaisia ostamaan ensi kesan Suomi-lomaa varten vahan lampimampia vaatteita, umpinaisista kengista lahtien. Mutta kun ei ole sita palloa, niin taytyy luottaa, etta kesalla jostain kaupasta loytyy jotain "ei-hellevaatetta"....

Kayttoaika kun on vain kuukausi, ei raaskisi ostaa koko varustusta taydella hinnalla...Taallapain maailmaa ale on helppo, koska sama vaatetus kay 365vrk/vuosi, eli ostan, mika miellyttaa silmaa, jos on liian iso, niin pistetaan kaappiin odottamaan.

Kaapeissa odottaa muutamaa seuraavaa kokoa olevia vaatteita. Nyt kun kasvunkin pitäisi hidastua, niin että mene eneää pari kokonumeroa /vuosi, niin ei kovin suuria kannata ostaa varastoon. Ostan alesta jotain kivaa ja tosi halpaa. Eli minulle nämä -20-30% alet ei ole mitään vaan tuotteen pitää olla vähintää -50% alessa. Mieluummin "puolet pois alehinnasta" alessa ja silloinkin ostan vain jotain tosi kivaa. Ulkovaatteet on ostettu jo ensivuodeksi ainakin, viime kesän /syksyn/talven kunnon aleista.

ei tule niin kalliiksi normaalihintaisena.. ;)Ostin jo parisen viikkoa sitten Rtecin välikausihaalarin asusteineen, Reima Casual puvun asusteineen ja Ticketin 2-os. välikausipuvun (sitä kunnon matskua) asusteineen. Kaikki -40% =DLisäksi on tullut osteltua tanskanmaalta uskomattoman halvalla vielä Suomessa normaalihinnalla myynnissä olevaa sisävaatetta, näitä Fablefant, Phister & Philinaa ja Drappa Dotia mm.Ja mitään ei oikeasti tarvita :|

Kuperkeikasta tilasin jo pari vaatetta, kun kantis-ale oli jo ihan kohtuullinen. Odottelen tässä Sisukkaan alen alkamista - onko kellään käsitystä koska sen pitäisi alkaa? Lisäksi tulee varmaan käytyä perus Lindex-osastoa läpi jossain vaiheessa.

Samaisella lapsella olis tarvetta Reimatec-tyyppiselle kunnolliselle välikausitakille. Reimatecin tän kauden värit vaan ei miellytä, harmi ettei unisex- tai tyttömallisena ole mitään beigeä :( . Jossen alesta löydä, niin sitä jää ostamatta. Muuta alekamaa en aio ostaa. Ei ole tarvetta täksi kesäksi/syksyksi ja ensi vuodeksi en hamstraa yhtikäs mitään.

Minä ostan kesävaatteita lähinnä tän kesän tarpeiksi ja sitten lisäksi syksyllä / talvella tarvittavia perusvaatteita kuten pitkähihaisia paitoja, farkkuja ym. Välikausivaatteet olen ostanut ensi keväälle valmiiksi nyt. Sen pidemmälle en mitään halua hamstratakaan.JJ:n alea odotin ja sain mitä halusinkin sieltä. Vielä haluaisin päästä Stockan aleen, mutta se lienee mahdotonta viimeisillään raskaana ja matkaa 100km. Nettikaupoissa kyllä aion koluta :)

Lyhyempi versio: Odotan JesperJuniorin ja Lindexin aleja.Ennen ostin seuraavia kokoja runsaammin varastoon, nyt kun esikoisen vaatetta jo kaapit täynnä kuopusta odottamassa hankin lapsille heti sopivia tai seuraavaa kokoa olevia, kivoja vaatteita alesta. Nykyään voin tulla alesta pois tyhjin käsin, ei ole enää ns. pakko hyödyntää joka alea.- Reeta

löysitkö siis imetysliivejäkin jostain alesta? Vinkkaa ihmeessä, mun pitäisi ostaa lisää mutta en ole huomannut niitä missään alessa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat