Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Moikka!Nyt olis hyvät neuvot tarpeen, tai kertokaa ainakin onko muita samanlaisia vauvoja. Poika menee nukkumaan 21.00 ja viimeistään 1.00 alkaa ähinä sängyssä. Nälkää se ei ole. Tutti auttaa, mutta sitä joutuu väh. tunnin välein laittaa suuhun. Aikaisemmin nukkui levollisesti 5.30 asti!!!!!

Kommentit (4)

Meillakin poika alkoi nukkumaan huonosti tuossa 3 kk:n iässä. Nyt ikää 4 kk ja tilanne hieman tasaantunut. Epäilen uusien oppien tulevan uniin ja muutenkin kehityksen uusien juttujen tekevän vauvasta " oikukkaamman" . Meillä kun hommaan kuului myös tissiraivarit. Nyt aletaan kuitenkin olemaan voiton puolella ja äitikin saa vähän jo levätä :)

Saldona täytyy mainita, että osataan nyt kääntyä erittäin hyvin ja puheeseen on tullut paljon uusia piirteitä.Toivottavasti jaksatte tämän vaiheen yli...

Meidän poika on ollu kokoajan huono nukkuja. En muista aikaa jolloin ei oisi öisin vispannut käsiä ja jalkoja ja päätä heittelee laidalta laidalle, ähisee ja puhisee ja välillä parkasee. Joskus tuntuu, että liekkö edes levänny yön aikana, mutta kummasti on aamulla ihan virkeä. Syö öisin 2-3 kertaa. Muuten vaan siis puhisee, ei mielestäni ole nälissään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä myös. Poika nukkui aiemmin jopa 6-7 tuntia ja nyt herää n. 4 tunnin jälkeen ähinään ja pyörii sängyssä kuin viimeistä päivää, pää vispaa puolelta toiselle jos poika on selällään. Taitaa olla niin että pelkkä maito ei enää riitä pitämään unta syvänä pidempään, näin neuvolassa arveltiin myös. Eli kiinteitä voisi kohtapuoliin alotella. Ei se sen kummempaa ole. Yksi mahdollisuus on myös hampaiden tulo, mutta todennäköisempi on tuo ensimmäinen. Eli pikkuhiljaa vaan tuhdimpaa ruokaa peliin.

...niin siis meillä mennään täysimetyksellä yhä ja toivonkin näin olevan tohon 6 kk saakka, koska meillä pelätään mahdollisten allergioiden puhkeamista ja maitoa kumminkin riittää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat