Vierailija

buffet-pöydät ja lasten listat, joissa on nakki-ranskalais-lihapullalinjaa. Ei kauheasti edesauta tutustumaan uusiin makuihin, vaikka just buffetissa/ravintolassa siihen olisi hyvä tilaisuus. Juu, lasten pöydästä/listalta ei ole tietenkään pakko ottaa, mutta kun se mahdollisuus sitten siinä on, niin sitähän se lapsi kinuaa.

Kommentit (9)

lapset kinuaa raflassa just nakkeja tms.. koska meillä syödään niitä kotona ehkä kerran vuodessa.. ;) Lapsiparat kun äiti tykkää kaikesta erikoisesta ruoasta. Meillä muuten 3 ja 2 vuotiaat syö valko ja sinihomejuustoja, simpukoita, ilmakuivattua kinkkua, aurinkokuivattuja tomaatteja, kaikkia äyriäisiä ja kerran ovat myös maistelleet valkosipulietanoita (ei kyl ihan tarkkaan kerrottu mitä syövät)

minä en ravintoloissa edes tarjoa lapsille nakkivaihtoehtoa. Luen listan ja sanon, että on vain härkää tai kiinalasita tms ja jätän lihapullat kertomatta.Meidän liki 8 v poika haluaa aina aikuisten ruoat, koska härän ulkofile on parasta, mitä hän tietää. Vajaa 6 v poika on enemmän sillä lihapullalinjalla, jos on buffet.Heille ei ole muuten koskaan ostettu mäkkäreissä lastenaterioitakaan. Eli esikoinen haluaa aina kerroshampurilaisen ja kuopus vähän pienemmän, "missä on salaattia ja tomaattia". Eli kyllä se tottumus on toinen luonto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esim ravintolassa tilaan vaikka aikuisen annoksen, joka puolitetaan kahdelle lapselle. Jos tarjolla on nakki-lihapulla-nugget- linjaa ei meidä lapset sitä edes halua, paitsi joskus tosi harvoin ja silloin saavat sen kyllä ottaa.Uuniperunat ja pihvit ( Vanhasen malliin ;D) ovat monessa ravintolassa lasten suosikkeja, mihinkään kovin "hienoihin" paikkoihin emme tosin lapsia ole vieneet.

Miksi pitää olla vielä niin törkeän epäterveellistä kaiken lisäksi? Me otetaan lapselle aina sitä mitä aikuisillekin jos se vaan on mahdollista. Ja sitten sukulaiset on ihmeissään että kylläpä on hyvä syömään.

Turusta Tuksholmaan, ei ollut mitään lasten päytää. lapsi kyllä löysi sieltä aikuisten puffet-pöydästä ne nakit ja lihapullat ja ranskalaiset. Muuta ei suostunut syömään, huoh.

Usein lapset syövät kanapihvit ja perunamuusia/ uuniperunaa (en ole antanut vaihtoehdoksi ranskalaisia tarkoituksella). Jos listalla on vain nakkia&ranskalaista lastenannoksiin, pyydän kanasta lastenversion ja toivon sellaisia vihanneksia, mitä lapseni syövät (kurkkua, melonia, tomaattia). Aina olen saanut hyvää palvelua ja lapsille oikeaa ruokaa pelkän hömpän sijaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat