Vierailija


Eli tänään olis NP-ultra ja mies tietysti tulee mukaan ja 1 vuotias lapsi...Taidan pyytää, että ottaa ensin sen ultran housut jalassa vetskari auki ja sitten kun mies ja poika poistuu odotuspuolelle niin vasta sisätutkimus....Vai olettteko samaa mieltä ?

Kommentit (15)

Mä kävin molemmissa, yksitiysellä siellä on se lääkäri " liinoineen" ..Tietysti yksityisellä ei nipoteta siitä, että on lapsi mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vain 1 aikuinen saa tulla mukaan häiriöttömän tutkimuksen takaamiseksi. Jos ei ole lapselle hoitajaa, niin sitten mies on sen kanssa ja jää pois ultrauksesta.Mutta meilläkin 2,5 vuotias on hoidossa, kun ultra-aika on päivällä (=töistä pois). Mies tulee mukaan, jos pääsee.


Ja en aijo hätääntyä mistään. Sen takia olen tämän ultran varannut, että näkisin onko siellä edes kaikki kunnossa. Ja jos ei ole niin ei sille sitten minkään voi.... sellasta se luonto on ja sillä siisti.Hyvä idea toi pääpuolessa miehen sylissä istuminen... niinhän se onnistuukin, kiitos =)

tosin rupesi kiukuttelemaan kun ei päässyt alas joten mies meni lapsen kanssa ulos. Kyllä meillä vaan tehtiin alakautta se joten varaudu siihen että housut pois vaan heti aluksi.

tuskin 1-v mitään traumoja saa, ja pitäähän se kätilö(?) sellaista paperiliinaa kuitenkin näköesteenä joten ei lapsi näe mitä tapahtuu.

Oletko miettinyt sitä mahdollisuutta että ultrassa löytyykin jotain ei-toivottua? Ja miten lapsi reagoi jos saat hirveän hätääntyneisyyskohtauksen tms?


pieni yksityinen rauhallinen klinikka Turussa. Loistavat meriitit omaava lääkärit, mutta kohtuulliset hinnat. Eli Turun Gynekologikeskus.En usko, että 1 vuotias on ongelma. =) T: AP

Jos on lapsi mukana niin silloin siinä käy niin että äiti menee yksin ultraan ja isä joutuu jäämään käytävälle odottamaan esikoisen kanssa.Tästä säännöstä oltiin ainakin meidän kohdalla todella tiukkoja. Rakenneultraan pääsi sitten mieskin mukaan kun oltiin hommattu esikoiselle hoitopaikka siksi aikaa. Kannattaa ottaa etukäteen selvää, ettei tule kovaa pettymystä sitten paikan päällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat