Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Etsiskelen kuumeisesti tytölleni suklaanruskeaa toppahaalaria kokoa 98 jokoa Reimatec tai Ticket to heaven. Onkohan jossain vielä saatavilla tai olisiko kenelläkään jäänyt tai jäämässä kyseistä haalaria pieneksi (haalari tulisi käyttöön ensi talveksi)? Olisin tosi onnellinen, jos jostakin onnistuisin haalarin tytölleni löytämään.

Sivut

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensi talvena nuo ruskeat haalarit on ihan OUT. Tulee joku uusi väri, jota kaikki himoitsevat, mutta harvat saavat. Sen takiahan se on nyt niin IN kun tuota väriä ei ollut yleisesti myynnissä.

Toki itsekin olisin ruskean haalarin halunnut, mutta en osta enää kun ensi talvena on uusi trendi.

Jos jollain olisi tuota Ticket to heavenin ruskeata haalaria vaaleanpunaisella vuorella kokoa 86 tai 92, niin tarjoa ihmeessä. Reimatec ruskeana 86 tai 92 olisi myös hankita listalla... käytettyinä vain hyväkuntoiset yksilöt ;) angelinako@netti.fi

ja vastaus oli että tulee. En usko että ruskeasta silti koskaan tulee mikään tavis-väri, suomalaiset on varsinkin lastenvaatteiden kanssa todella hitaita trendien kanssa. Haalari joka tulee kokoruskeana on ilmeisesti vastaava kuin tämän vuoden 01288, eli baby-tyylinen, mutta tulee myös isoissa koissa.reimalta tulee ensi talvena ainakin nämäReimatec: vaaleanpunainen-ruskea ( aivan ihana leikkaus! odotan jo innolla tätä pukua )

ruskea-limeReimatec+ : ruskea ( jossa tehosteena tummaa harmaata ja valkoista )

viime talvena oli isommalla ruskea rtec (se kiva malli ilman vyötärökiristystä) ja hankin pienemmälle nyt syksyllä ruskean myöskin, kun niin tykkäsin siitä viimetalvisesta.Mutta, mutta tämän vuoden väri oli tummempi kuin viime vuoden ja jotenkin ei niin kiva ja lisäksi alkoi jotenkin kyllästyttämään (heh), joten vaihdoin haalarin pois.Silmä lepää mustassa ja mudan värissä, mutta ehkäpä ensi talvena jaksan taas innostua ruskeastakin.Terv. turhuuden turuilta...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat