Seuraa 

Kirjojen mukaan pikkuiset kakkaavat 2-5 kertaa vuorokaudessa. Ensi alkuun tuo päti meilläkin, mutta nyt vähän päälle kaksiviikkoisena kakkaa tulee kerran vuorokaudessa tai harvemmin. Pissavaippoja tulee paljon ja vauva on tyytyväinen, joten luultavasti saa tarpeeksi ruokaa. Mutta onko ihan normaalia kakata noin harvoin?

Kommentit (4)

Meillä kuopus panttasi kakkaa toisinaan 5-7vrk ja sekin on vielä normaalia. Välillä piti kakkaa houkutella mallasuutteella ja yleensä se auttoikin.

Sairaalasta tulon jälkeen olen vaihtanut kolmet vaipat, joissa ei ole ollut kakkaa... Neuvolatädin sanoin " läpipasko" tämä meidän miehemme! Mutta painoa tulee kovasti, että pakko sinne mahaankin on jotain jäädä. Viimeisen viikon aikana yökakkaamiset on sentään jääny pois. Mutta tavallisempaa lienee juuri tuo harvempi tahti - tämä on kai se toinen ääripää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Neuvolan tätien ja lääkäreiden mukaan on kuulemma ihan normaalia, että pieni vauva voi olla jopa viikon kakkaamatta. Tuntuu kyllä aika hurjalta.

Meillä poika (nyt 4kk) kakkaili ensin pari kertaa päivässä, mutta sitten noin kuukauden iässä tuli stoppi ja saattoi olla viikkokin väliä.. Pojan vatsa oli tosi pinkeä ja ilmaa oli kovasti massussa ja tietenkin kipeä. Tätä menoa kesti reilun kuukauden ja nyt poika kakkailee useita kertoja päivässä.Meijän poitsu kakkasi vastasyntyneestä lähtien muutaman tunnin välein. Nyt kerrat ovat harventuneet muutamaan kertaan vuorokaudessa. Keskimäärin ehkä 4-5 kertaa. Joskus aika nopeastikin uudestaan... n.tunnin päästä edellisestä. Kait ne harvenee siitä, kun kasvaa lisää ja päästään kiinteitä aloittelemaan...Sirkkuliina ja Felix 2kk

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat