Vierailija

Kommentit (11)

Joonahan on ikivanha nimi eli sitä ei voi sanoa lähiönimeksi. ¨Eli lähiönimikeskusteluun liittyen Raamatun olisivat kirjoittaneet lähiöiden kouluttamattomat yh-äidit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lähiönimet jakautuvat kahteen tyyppiin. On sellaisia lähiönimiä, jotka ovat erikoisia, ja ovat " väännöksiä" .Toinen lähiönimiryhmä on ne, jotka ovat vanhoja, ehkä perinteisiäkin, mutta alkavat j:llä ja vain kuulostavat lähiönimiltä.

Ei ole lähiönimi - vaan vanha kunnollinen pojan nimi.

Mutta olenkin puolueellinen, poikani nimi on nimittäin Joona :)En ollut kuullutkaan lähiönimistä, ennen kuin tänne palstalle eksyin. Olen aina pitänyt nimestä ja ajat sitten päättänyt sen pojalleni antaa, mikäli sellainen sattuisi syntymään. Asumme kyllä lähiössä, mutta muut edellä kirjoittaneen vastaajan kuvaukset liittyen Joonan vanhempiin eivät pidä kohdallamme paikkaansa :)

Mitä vikaa on lähiönimissä yleensäkään?Lähiöninistä tulee mieleen sellainen lapsi, joka asuu lähiössä, kerrostalossa. Vanhemmat ovat köyhiä, mutta yrittävät lapselleen parempaa huomista. Harrastuksessa käydään ja tupakkaa poltetaan. Karaoke on harrastuksista ykkönen (siis vanhemmilla).Mutta ei mun mielestä lähiönimi pahenna lasta, sen voi tehdä muut seikat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat