Seuraa 

Moi!

Ideoita kaivattaisiin, miten olette saaneet vauvanne jalan/kädenjäljen vauvakirjaan? Yritin sormiväreillä painaa jalankuvan paperille, mutta heiluva jalka ei tahdo pysyä tarpeeksi pitkän aikaa paikallaan ja jäljestä tulee tuhruinen... Jos olet keksinyt jonkin hyvän tavan piirtää/maalata jäljet niin anna hyvän kiertää :)Precious + poika pian 3kk

Kommentit (8)

Laitappa lapsen jalkapohjaan ruokaöljyä vaikka talouspaperilla ja sitten painat sen tavalliselle paperille. Jaljanjäljestä jää rasvainen jälki, joka kuivuessaan erottuu hyvin. Sen voi sitten värittää vaikka vesivärillä. Helppoa kun ei tarvitse ostaa erillisiä värejä. Öljyä pitää olla aika runsaasti että jalan kuva onnistuu. Tämän vinkin sain perhekerhosta ja hyvin toimi vauvalla sekä taaperollakin.

sellanen vietävän hieno valokuvakehys, johon toiseen puoliskoon tulee valokuva ja toiseen kipsiin painettu käden-/jalanjälki.No, kiitin sitä joka tällaisen " ihanuuden" on vanhempien riesaks kehitelly.... =/. Ja aattelin mahdollisimman pian päästä piinasta ja kun vauvamme on hyvin nukkuvaa sorttia niin isin sylissä se onnistui : kipsilevy pöydälle, kumarrutaan tarpeeks lähelle ja sit eiko kädestä kiinni ja äkkiläsäytys ja tuli sen verran helposti, yllätys yllätys, että kun siihen sopi niin painettiinpa samalla jalanjälkikin =D.Että nukkuessa onnistuu ja mitä pienempi / nuorempi vauva on sitä helpompi luultavasti operaatio on =).T : Rapuäiti ja katras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä vajosin epätoivoon, kun piirrosyritykset muistuttivat poikkeuksetta alienin käsiltä.... niinpa vauvakirjassa koreilee nykyään piirroksen sijaan komea valokuva, jossa käden kokoa havainnollistaa tulitikkurasia ja jalan kokoa Natusan-voidepurkki. ;-)Kreatiivi

En ole vielä itse kokeillut, mutta kummitytön äiti suositteli huulipunaa. Jälki jää selvästi, eikä levahda pienestä heilahduksesta.

mä laitoin vesiväriä, kun meillä ei ollut sormivärejä. Koitin ensin painaa jalkaa paperiin, mitta siitä tuli sotkunen.. sitten tein toisinpäin, eli painoin paperin jalkapohjaa vasten, niin sain ihan kohtuullisen hyvän kuvan. Poika siis makasi hoitopöydällä ja siinä otin sen.

Painoin tyttäreni jalanjäljen isäinpäiväkorttiin niin, että laitoin sormiväriä tytön jalkapohjaan (ei kannata laittaa liikaa) ja painoin kopiopaperia sitten hänen jalkaansa vasten. Painoin jalanjäljen siis ERILLISELLE paperille, en suoraan korttiin. Näin esim. vauvakirja ei sotkeennu ekasta yrityksestä, vaan saat koettaa painamista yhä uudelleen, aina uudelle paperille :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat