Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oltaisiin aikoinaan huomattavasti helpommalla selvitty jos olis käynyt armeijan, mutta valitsi vakaumuksensa mukaan 13 kk siviilipalvelusta.Olen ylpeä miehestäni.

Mutta kävi armeijan silti. Oli siitä pienestä pitäen kuulemma puhunut että hän varmasti menee armeijaan:) Hänen isovanhemmat arvostivat tätä elettä kovasti koska olivat sotaveteraaneja....

s annettu. Totaalikieltäytyjät lähinnä ärsyttää. Nekin vaan silloin, jos juntteina hakevat turvapaikkaa muusta maasta sen tähden. Musta sellainen turvapaikanhaku on oikeasti niin lapsellista mielenilmaisua. Ajatellen niitä, jotka oikeasta syystä joutuvat turvapaikkaa anomaan...

Mun oma isä on sissikersantti (tai joku sellainen) ja nolotti todella kertoakun kysyi aikoinaan, " koskas ****menee armeijan hoitmaan" " ei koskaan" , kyllä isällä naama venähti.

Missään tapauksessa en haluais että poikani kävisi armeijaa, oikein puistattaa ajatuskin. Toivottavasti asutaan sen ajan tullessa jossain muualla kuin Suomessa, ettei poika vaan menis armeijaan.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat