Vierailija

jos yrittää saada lasta alulle tässä kuussa ja ensi kuussa,ei maaliskuussa vaan taas sitten huhtikuussa ja siitä edes päin? En haluaisi joulukuussa saada vauvaa....kuulostaa todella hölmöltä kyllä...

Sivut

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tottakai vauva voi syntyä keskosenakin, mutta sitä ei voi kukaan ennustaa ja turha sellaista miettiä etukäteen. Eikä sillä meille mitään väliä ole koska synttärit on, ajateltiin vaan että lapsesta on kivempi kun ei ole joulu ja synttärit ihan peräkkäin eikä toivottavasti ole ihan luokkansa nuorin.Mutta älä koskaan, siis KOSKAAN, kerro näistä ajoittamisista sellaisille, joilla on ollut vaikeuksia saada lapsia!!!

Molemmat lapsemme ovat sitten laskelmoituja vauvoja, koska molemmilla kerroilla halusimme ettei ihan vielä, mutta tietyn ajan jälkeen saa tulla koska vaan. Toisella kerralla syynä oli jopa työ eli tosi itsekästä varmaan jonkun mielestä.

Onhan se tietysti laskelmoivaa..mutta ei kukaan kiellä niin tekemästä. Itse en jättäisi yrityskuukausia väliin, mutten olekaan tullut helposti raskaaksi. Oma päätös kullakin, haluaako vaikuttaa siihen, milloin vauva syntyy. Ja sitten vielä se, että vaikka laskettu aika olisikin tammikuussa tai vaikka helmikuussakin, ei kukaan lupaa etteikö vauva sittenkin saattaisi syntyä juuri joulukuussa..

Senkö takia vain, että jos vauva sattuisi syntymään jouluaattona, ei saisi kunnon synttäreitä, vai mitä?! Tuollainen kuulostaa aika epätodennäköiseltä kuitenkin, ja tuskin pilaa kenenkään elämää, jos niinkin kävisi. Vai ajatteletteko, että loppuvuoden lapset eivät muka pärjää koulussa vai mitä?

Se nyt vain on niin, että valtaosa suunnittelee/pystyy/joutuu suunnittelemaan lapsen saantia. En minäkään syyllistä kaikkia terveitä ihmisiä kun minulla on sairaus. En suostu katkeroitumaan se on pahinta myrkky ja pikatie hautaan.

Mutta ehkä käteen jää tästä ketjusta se, että jos teet niin kuin suunnittelit, sitä ei kannata kylällä kovasti mainostaa, jossei halua kuulla juuri näitä kommentteja :)Mutta jos saan sanoa, niin minusta tuo kyllä kuulostaa myös vähän turhamaiselta sitä taustaa vasten, että tiedän monia, jotka eivät ole saaneet vuosienkaan yritysten tuloksena lasta, niin että eikös se olisi ihan sama missä kuussa se lapsi syntyy, kunhan nyt ylipäätänsä syntyy.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat