Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä sektion vuoksi odotettava ainakin syksyyn asti että voidaan aloittaa " yritykset" . Onko täällä muita jotka ovat suunnitelleet asiaa samalla tavoin? Miten ihmeessä jaksatte vauvakuumeessa sinne asti...? ;)

Kommentit (5)

Kyllä me syystoiveet pinoudutaan, vaikkakin vähän harvemmin, kuin monet muut porukat :) Mukaan vaan!

(Vaikka itse olisin oikeasti enemmänkin kesätoive, kun päätettiin aikaistaa yritystä! :D )

En tieda onko ryhmaa meikalaisille, mutta samassa veneessa ollaan. Meilla on 2- ja 4- vuotiaat pojat, ja elamantilanne on nyt sellainen etta uusi vauva pistaisi kaiken sekaisin. Pakko on vaan jaksaa odottaa ensi syksyyn, akkia se aika kuluu... Ja vauvakuume ei ainakaan minulla pysy mitenkaan erityisesti kurissa, nieleskelen vaan pillereitani hampaat irvessa ja laskeskelen, milloin olisi aikaisin mahdollinen ajankohta aloittaa tositoimet ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päätettiin odottaa sinne ensi syksyyn kun poikaystävä pääsee armeijasta..on kivempaa että on molemmat siinä lähellä. olisi kiva saada sähköposti osotteita näiltä ihmisiltä ja keskustella siellä lisää..?mutta kyllä tämä täälläkin onnistuu = 9

Sellainen porukka täällä on ainakin ollut, aika hiljaista on tainnut kyllä viime aikoina olla... Haun kautta hakusanaksi tuo syystoiveet ja otsikon mukaan. Pitäisi löytyä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat