Seuraa 

Meillä on pojalle tullut ärsyttävä tapa... eli se ei enää syö itseään kerralla täyteen vaan ottaisi pullosta aina vähän väliä noin puolidesiä.. se on inhottavaa, koska sitten se ei nuku pitkiä unia, kun masu ei ikinä ole kunnolla täynnä.oon päättänyt jo monta kertaa, etten anna ruokaa kun harvemmin, muttei tota huutoakaan jaksa pidemmin kuunnella ja niin ollaan syömis kierteessä...Yks on kans inhotttavaa, kun herran pitäisi aina nukahtaa pullolle.. olen koittanut välttää tätä, mutta uni ei ihan helposti tule ilman pulloa.

VINKKEJÄ KAIVATAAN!

Kommentit (2)

Meilläkin poitsu alkanu välillä temppuilemaan syömisen kans. Hyväksi havaittu meillä huijata tutilla. Poitsu syö noin minuutin, kääntää pään pois, alkaa kitisemään ja pyörimään. Tutti suuhun ja rauhoitutaan jokunen minuutti-pari ja tisu valmiina - tuti pois ja tisua tilalle. Meillä toimii - ainakin vielä! Niin pieni vielä, ettei hoksaa huijausta....

Miten poika nukkuu ulkona? Mitäs jos lähtisit pojan kanssa ulos vaunuilemaan, jospa nukkuisi vähän pitempään. Meillä ainakin toimii. Meillä neiti oppi mahavaivojensa seurauksena nukahtamaan sylissä kantamiseen. Eilen päätin kipeitten jalkojeni kanssa, että nyt tuli loppu. Istuin neidin kanssa sohvalla kuulosuojaimet korvilla. Viis minuuttia neiti jaksoi huutaa, kunnes hyytyi. Aattelin et ois menny pitempääkin.

Meilläkin neiti tankkaa iltapäivästä iltaan tiheästi melkein tunnin välein, mutta yöllä nukkuu pääsääntöisesti hyvin. Nukkuuko poika yöllä vai syökö silloinkin tiheään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat