Vierailija

Onko se silloin tämä kelan lapsen yksityisen hoidon tuki?Tilanne on siis seuraava: jos/kun pääsen töihin niin tarvitsen mahdollisesti vielä lisähoitoa lapselle koska tulevat työvuoroni eivät välttämättä tule olemaan kahdeksasta neljään tyylisiä vaan vuorotyötä ja miehellä on myös vuorotyö. Jonkun pitäisi siis ehkä hakea poika kotiin tarhasta ja olla muutama tunti sen kanssa.Onko ihan mahdoton yhtälö? Silloin tällöin hoitaja pariksi kolmeksi tunniksi yksityisen hoidon tuella? Mistä kysyä, jotain opiskelijaa vai?Olisin kiitollinen jos jollain olisi kokemusta tällaisesta asiasta =)

Kommentit (7)

Sehän on jo itsessään tuettu hoitomuoto!mahdollisuuksia on:Etsit yksityisen pph:n joka on joustava ja jolla lapset voi tarvittaessa olla iltoja ja öitäkin. Saat yksityisen hoidon tuen.Palkkaat kotiin hoitajan koko ajaksi. Saat yksityisen hoidon tuen. Tulee varmaan silti kalliimmaksi.Etsit jostakin kunnallisen vuoropäiväkodin.

tai meidän alueella ainoa vuorohoitoa tarjoava on perhepäivähoitaja. Mielellään vaan haluisin lapsen samaan tarhaan missä ehti jo neljä kuukautta olla syksyn aikana mikäli vaan sinne sopii.Mutta oikeesti, mikä olisi kohtuullinen palkka hoitajalle joka hoitaa lasta 2-3 tuntia päivässä ehkä noin kuusi kertaa kuussa? Miehellä kuitenkin on joka neljäs viikko vapaa duunista ettei tarviisi ees hoitoa.

-ap-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pariksi tunniksi päivässä noin pari kertaa viikossa niin eikö siihen sitä yksityisen hoidon tukea saa? Pitääkö se hoitaja sitten palkata kokoaikaiseksi ja unohtaa päiväkoti?Sori jos kyselen tyhmiä mutta haluan ottaa asiat selville ennen kuin työt sitten alkaisivat.Entä jos unohdetaankin tuo kelan tuki, eikös sen hoitajan palkan saa vähentää verotuksessa vai miten se menee? Paljonka sitten pitäisi maksaa esim opiskelijalle joka hakisi pojan tarhasta parina päivänä viikosssa ja katsoisi perään pari tuntia? Mikä olisi kohtuupalkka?

-ap-


- pariksi tunniksi päivässä noin pari kertaa viikossa niin eikö siihen sitä yksityisen hoidon tukea saa? Pitääkö se hoitaja sitten palkata kokoaikaiseksi ja unohtaa päiväkoti? -

Oikein ymmärsit, joko palkkaat sen hakijan omilla varoillasi tai sitten unohdat päiväkodin ja palkkaat hänet kokoaikaisesti tuella.- Entä jos unohdetaankin tuo kelan tuki, eikös sen hoitajan palkan saa vähentää verotuksessa vai miten se menee? Paljonka sitten pitäisi maksaa esim opiskelijalle joka hakisi pojan tarhasta parina päivänä viikosssa ja katsoisi perään pari tuntia? Mikä olisi kohtuupalkka? -

Tuossa tapauksessa voit ehkä saada jotain verovähennystä, tosin parhaan verovähennyksen saa siinä tapauksessa että se työntekijä on yrittäjä. Mitäs jos palkkaisit jonkun siivousyrittäjän sillä sopimuksella että hän korvaa osan siivouksesta hakemalla lapsesi ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat