Vierailija

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauva on äidin rinnan päällä n tunnin,siinä voi imettääkin. Sitten pesu,punnitus,puetus(usein isä tekee ne),rintaimulle jos ei ole jo ollut. Äidin ja vauvan vointia serataan n. 2 h ja sitten siirto osastolle.

lh

Kuinka paljon lapsivettä tulee suunnilleen? Taksilla pitäisi sitten sairaalaan päästä kun synnytys käynnistyy ja mietiskelin, että kastuuko taksin penkit vaikka laittaisin siteen?

Kyllä isä voi olla synnytyksessä mukana niinkin,että on vain osan aikaa ja esim. toimenpiteitten ajaksi poistuu. Osastolla voi olla pienenkin lapsen kanssa,kunhan huolehditte,että äiti saa tarpeeksi lepoa ja ettei lapsi häiritse osaston toimintaa ja muita äitejä.

Synnytyssaliin ei lasta voi ottaa.

lh

Sairaalaa en kerro, lapsivuodeosastolla ja joskus synnytyssalissa. Jos on koulutettu lastenhoitajaksi( ei lähihoitajaksi), voi töitä saada. Kysele lähimmästä synnytyssairaalastasi.

lh

Jos on osaamattomuudesta kysymys,neuvon ja opetan kädestä pitäen. Jos haluttomuudesta,otataan usein neuvolaan yhteys,selvitetään taustoja ja tarvittaessa yhteýs myös sosiaaliviranomaisiin,jos on ihan heitteillejätön uhka.

lh

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat