Vierailija

Mies lähtee työmatkalle huomenna toiselle puolelle maata. Tuntuu jo nyt niin ikävältä, vaikka mies tuleekin jo perjantaina kotiin. Samalla reissulla mies tapaa lapsensa ja tietenkin siis tämän lapsen äidin, ja sekin tuntuu niin kamalalta. Olen itkenyt ja rukoillut ettei lähtisi mutta lähtee kuulemma joka tapauksessa.En tajua, enkö mä nyt ole se tärkein ja rakkain!?!?!

Kommentit (7)

Olet varmaankin aika nuori..? Minustakin tuntui aina tosi pahalta, kun mies lähti työmatkalle. Myönnän toki, että nuorempana olin aika pahastikin riippuvainen miehestäni. Ja vieläkin, 33-vuotiaana, pidän miehen mieluiten lähelläni, mutta nykyään ei sentään tule mitään ongelmia, vaikka mies lähtisi matkoillekin.Ja ymmärrän sitäkin, että pieni mustasukkaisuus voi tulla, kun miehesi tapaa exänsä. Muista kuitenkin, että sinä olet se, jota hän rakastaa. Onhan tosi hienoa, että näkee kuitenkin lapsensa, et varmaan sinäkään haluaisi että miehesi ei näe omaa lastansa.Koetahan kestää, perjantaihin on lyhyt matka..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pyhä jysäys.Mahdat siellä ap nauraa kun provosi menee läpi... tai niin luulit.

Onneksi tämä oli jo niin huono, että väkisin arvaa ettet ole tosissasi.Vai työmatkan sinä rukoilet miestäsi jättämään väliin... voi teitä lapsia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat