Vierailija

Taustaa: v. m. 6.12., niukkaa vuotoa 18.12.-1.1. ja taas 5.1. lähtien (todella niukkaa, pikkuhousunsuojalla selviää). Positiiviset raskaustestit 29. ja 31.12. Kipua ei missään vaiheessa.Tänään kävin vuodon vuoksi lääkärillä, epäilin tietysti alkuraskauden keskenmenoa. Ultrasi, kohdusta ei löytynyt mitään (sanoi ettei täyttä näkyvyyttä jostain syystä). Nyt epäillään siis joko aivan alkuraskauden keskenmenoa (vaikka raskausoireet alkaneet nyt viikon sisään?) tai kohdunulkoista raskautta ¿ mitä tosin poissulkee kivuttomuus ja kovin vähäinen vuoto. Kävin verikokeissa, tuloksia odotellaan (jos runsas HCG -> raskaus jatkunee, väärässä paikassa tosin, jos matala, raskaus hiipumassa pois).Mutta olisi kiva lukea kokemuksianne edes suht' samanlaisesta tilanteesta ¿ voiko sittenkin olla, että raskaus olisi normaali, mutta viikkoja niin vähän (5), ettei sen vuoksi näy? Onko kohdunulkoinen raskaus tosiaan näin oireeton? Entä jos on keskeytynyt, miksi raskausoireet ovat nyt alkaneet, voiko hormonimäärä olla edelleen niin korkea että sen tekevät?Kiitos jos jaksat vastata.

Kommentit (4)

Itselläni oli sama juttu, ultrassa ei näkynyt mitään, pientä

vuotoa ennen plussatestiä. Keskenmeno se loppujen lopuksi oli.

Raskaushormonit olivat koholla n. 2 kk.

Ja ei siitä mitään vauvaa saatu aikaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ekalla kerralla " diagnoosiksi" tuli alkuraskauden keskenmeno. Tokalla kerralla diagnoosiksi tuli kohdun ulkopuolinen, vaikka ei sitä alkiota näkynyt missään--ei kohdussa eikä myöskään muualla. HCG oli 300 silloin ja hiipui siitä pikkuhiljaa, eli raskauskudosta kyllä oli jossain vaiheessa, mutta oli ilmeisesti niin piilossa vatsapeitteiden alla jotenkin (lääkäri selitti) eli tämä meni ohi ihan HCG seurannalla, eli ei mitn operaatioita. Ei mullakan oikein ollut oireita. Ei kyl edes mitn vuotoa.

Tsemppiä ja olen pahoillani jos nyt ei olekaan vauvaa tulossa.

En ollenkaan tiedä, mutta minusta noin alussa ei ultrassa välttämättä vielä näy. Toisaalta, jos sulla jo alko raskausoireet, niin se kyllä kertoisi taas suuresta hormonipitoisuudesta, jolloin jo jotain luulisi näkyvän. Se hcg-arvo kyllä sitten kertoo aika paljon. Mielestäni myöskään, jos olisi kohdun ulkoinen, et kyllä vielä olisi välttämättä kivut alkaneet noin aikaisin. Vaikea sanoa. Tsemppiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat