Vierailija

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

unohda pakastevihannekset! Reilusti selleriä ja palsternakkaa ja porkkanaa niin jo maistuu! Itse keitän juureksia kunnon kattilallisen kerralla, lämmitän tarvittavan määrän ja lisään siihen vasta lihan, kanan tms. ja soppaan sopivat mausteet (lipstikka on kyllä namia lihakeittoon). Näin saan vähällä vaivalla esim. kolmen päivän ateriat eikä samaa soppaa tarvi syödä monta päivää.-satu-

lisätään porkkanaa, lanttua, palsternakkaa, juuriselleriä, perunaa: pyöritellään näitä pari minuuttia. kuuma vesi päälle ja 2:ta yrttiä sekä pippuria ja suolaa. keitellään näin ja kun puoliksi kypsää kalat (tuore kuha vasta valmiiseen! ei tarvi keittää, riittää kun antaa hautua kannenalla pari minuuttia), jauheliha heti kasvisten kanssa jne.ei tarvi liemikuutioita tms. kun laittaa väh. 4 eri kasvista, juuresta. ja ehdottomasti tuoreita, pakaste versiot eivät maistu millekään. tarpeekesi ja erilaisia mausteita niin tulee myös makua.valmiiseen keittoon voi lisätä päälle purjoa pilkottuna.

Laakerin lehti, sipulijauhe (ei voi laittaa liikaa). Ja jos oikein viittis, niin kuoris itse porkkanat, lantut, palsternakat jne. Antaa makua enemmin, kuin valmiit keittojuurekset. Ja silputtu purjo on hyvää.

sijasta Koskenlaskija-sulatejuustoa. Eli keittää kasvikset vedessä, sinne liemikuutio ja kalat ja lopuksi vajaa paketti Koskenlaskijaa. Kaiken voi kruunata vielä tillillä. Nam!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat