Vierailija

Kävin eilen lääkärissä terveyskeskuksessa. Hän totesi, että siellä oikean solisluun kuopassa oli iso möykky, samoin kaulalla ja nivusissa oli suuria imusolmukkeita (miten en ollut voinut huomata niitä!?!?!!!). Samoin perna oli kuulemma tosi suuri. Tänään kävin verikokeissa ja eilen jo lääkäri laittoi kiireellisen lähetteen sairaalaan koepalaa ja lisätutkimuksia varten. Lääkäri sanoi suoraan, että hänestä tämä saattaa olla lymfoomaa eli siis jotain imukudossyöpää :( Miehelle en ole vielä pystynyt kertomaan, tuntuu etten löydä vaan sanoja. Hän luulee että mökötän, kun olen vetäytynyt ja hiljaa. Kaipa tästä jotenkin vielä ylöspäin noustaan..?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselleni helpoin tapa kertoa vaikea asia on tuo kirje, silloin hänkin saa aikaa sulatella asiaan ennenkuin rupeatte juttelemaan..Voimia ja jaksamista, meille annetaan mikä jaksetaan kantaa.

Hyvää vointia ja paranemista!

*halaus*

Itse loukkaantuisin jos minulle ei kerrottaisi noin tärkeää tietoa.Ja muista, että ennenkuin on tutkittu ei voi olla varma mistään ja jos jotain olisi on nykylääketiede varsin tehokasta. Älä vaivu epätoivoon vaan häntä pystyyn ja ajattelet että kyllä minä selviän!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat