Vierailija

siis pc-versioissa.

Kommentit (9)

http://thesims2.ea.com/Perustietoa pelistä englanniksi:

http://thesims2.ea.com/about/index_ts2.phpPelille on tänä keväänä tulossa jo kolmas lisäosa. Ekassa Sims-teinit voivat mennä yliopistoon, jossa elävät ylimääräisen " nuori aikuinen" -elämänvaiheen, asuvat campuksella ja opiskelevat ja saavat uusia uramahdollisuuksia. Toisen mukana tulee uusi Downtown-alue, jonne mennä oleilemaan taikka treffeille tms. ja Sims:it voivat mm. omistaa ja ajella omilla autoillaan. Kolmannesta on tulossa sellainen, jossa Sims:it voivat aloittaa oman bisneksensä ja keskittyä luomaan ja edistämään omaa yritystään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse olen 32-v. ja mietin että voinko olla pelien kohderyhmää? Toisaalta jos ovat kivoja ja niin mitä väliä sillä on. Kertokaa hieman. ja jos tiedätte muita pelejä joista tykkäätte (ei taistelupelit) niin kertokaa ihmeessä. Mies himopelaaja ja itsekin haluaisin kokeilla jotain peliä josta vois tykätä.

Sims2:ssa on uutta mm.- 3D ja paljon parempi grafiikka

- Sims-ihmiset vanhenevat ja kasvavat vauvasta vaariin ja kuolevat (ajan saa myös pysäytettyä). Uutta siis on, että peli etenee nyt sukupolvesta toiseen.

- Lapset perivät luonteenpiirteet ja ulkonäön vanhemmiltaan.

- Sims:eillä on omat halut ja pelkonsa, ja ovat elämään tyytyväisiä tai tyytymättömiä sen mukaan.

- Joka Sims:illä on oma " aspiration" (en tiedä mikä on suom. versiossa), jonka mukaan halut ja pelot määräytyvät. Sim voi olla perhesuuntautunut, rahasuuntautunut, romantiikkasuuntautunut, suosionhaluinen taikka tiedonhaluinen (Nightlife-lisäosan kanssa myös mielihyväsuuntautunut).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat