Vierailija

Onko se kannattava ostos? Olen vain tuttavilla ihaillut sitä joskus, vaikuttaa ainakin kivalta...

Sivut

Kommentit (37)

Eihän lapsi mahtunut turvakaaren taakse millään edes ihan pienenä. Tuntui kuin olisi sullonut jalkapalloa golfpallon mentävään reikään. Lapsen asettelu oli muutenkin yhtä survomista. Tärkeä juttu on sekin, että lapsen saa sujautettua tuoliin vaivattomasti eikä tuoli lähde mukaan kun lapsen nostaa pois. Joskus kahvilassa jouduttiin käyttämään tuolia vielä kerran, mutta lapsi alkoi huutamaan heti, koska oli nin järjettömän ahtaassa tilassa. Onneksi löytyi toinenkin malli.Tuoliin saa kuulemma isompaakin turvakaarta ja korotettua selkätukea. Mutta maksa nyt niistä vielä satanen päälle muutenkin kovaan hintaan. Samalla hinnalla ostaa kasapäin sellaisenaan hyviä syöttötuoleja ja lapsen kulloiseenkin tarpeeseen sopivia tuoleja.Myös tuolin jalat olivat tosi tyrkyllä ja niihin kolhi helposti itseään. Ja tuon hintaluokan tuolilta voisi odottaa parampaa laatuakin.

Jos ostaa pelkäksi syöttötuoliksi, niin sit on vähän arvokkaampi kuin sellaset tavalliset. Mutta jos malttaa pitää sen käytössä esim. kouluikään asti, niin silloin on hintansa väärti ja lapsi saa istua sopivassa tuolissa koko lapsuusikänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsi on aina oikealla korkeudella ja saa tukea myös jaloilleen (ja sitä kautta selälle). Ajatelkaa jos joutuisitte itse syömään aterianne jalat ilmassa heiluen niin kuin baarijakkaralla. Huteraa, vai mitä?Valmistaja korostaa mainonnassaan myös sitä, että lapsi pääsee ruokapöydän ääreen muun perheen kanssa syömään eikä ole erillään omassa syöttötuolissaan. Jossain (sotkuisimmassa) vaiheessa kaipasin kyllä erillistä pöytätasoa, jonka ansiosta lasta olisi voinut syöttää kaakeloidussa keittiössä eikä vaikeammin puhdistettavassa ruokailutilassa, mutta ainahan tuolin alle voi laittaa kerniliinan tms. suojaksi.Suomessa jälleenmyyntiarvo tuntuu olevan käsittämättömän hyvä.

Meillä myös sama ongelma, poika punkesi seisomaan tripptrapissa puolessa sekunnissa eikä siihen auttaneet minkään valtakunnan säädöt, ongelma on se istuinlevy johon jalan saa nopeasti kiepautettua. Meillä oli lainassa kaverilta pieni halpismuovituoli pahimman kiipeilyvaiheen, meillä on keittiössä kivilattia enkä halunnut ottaa riskiä että lapsi putoaa päälleen alas. Myöhemmin tripptrapp on kyllä ollut ehdoton.

Vierailija:

Lainaus:


ruokailut ns. seisovaa pöytää, heh. Mille tasolle olette laskeneet jalkaosan? Miellä on 5.kolossa eli aika reilu väli, mutta ilmeisesti vieläkin pitää alentaa, siten ei kylläkään ole ergonomisesti oiken???
ja oli kuin uusi !(vaikka seitsemän vuotta vanha) Väri oli koivu.Tiedän, että saan siitä saman hinnan kuin itse siitä maksoin, kun myyn sen eteenpäin. Meidän käytössä ei ole tullut naarmun naarmua tai jälkeä.

Siksi järki ostos. Lisäksi samat kuin edellä: tukeva ja turvallinen; ei keiku tai heilu jne.

Ostin lapsellemme heti vauvana oman sekä yhden varatuolin vieraita varten. Pidän todella paljon, muuntuu kasvun mukaan.Ostin em. tuolit asuessamme Tukholmassa. Siellä niitä saa hyväkuntoisina käytettynä 45-60 euroa kpl, mukaan yleensä tulee myös pehmuste ja tuki.

tavalliset tuolit olisi kaatuneet harva se päivä. Ostin molemmille käytettynä. Hyvä, kun saa säädeltyä ja siinä vaiheessa kun lapsi rupeaa kiipeilemään saa turvakaaren pois, niin on paljon turvallisempi.

Lapset 2- ja 4- vuotiaat, vielä käytössä. Tuttavaperheen 8-v esikoinenkin vielä istuu ruokapöydässä TT-tuolissa, on mukavampi kuin tavallinen tuoli.

Moni " perinteinen" syöttötuoli on yllättävän tilaa vievä leveälle ulottuvien jalkojensa takia. Ja mitä puhdistukseen tulee, niin miettikääpä vaikka Niemen Tehtaiden syöttiksen puhdistamista...

Mummolassa joku sen halpiskopio, jossa 4 jalkaa ja kaatuu TOSI helposti. Vilkas 2-vuotiaamme ei TrippTrappia ole saanut kaatumaan, paitsi sivuttain ;)Ja kuten mainittua, sen voi aina myydä pois jos ei tykkää.

Minusta se on kätevä. 3-vuotias istuu edelleen siinä. Toki turvakaari on ollut poissa jo pari vuotta :) Kätevämpi istua korkeammalla noin " isonkin" , yltää paremmin syömään.Onhan se arvokas, mutta mielestäni pitkä käyttöikä korvaa paljon. Ja voihan sen aina myydä eteenpäin, kun pitää hyvin.

Eli meillä kumpikin saanut TT-tuolin siinä 5-6kk iässä ja ei löydy moitittavaa, päinvastoin. Erittäin iso plussa on kaiken muun eli pitkän käyttöiän, hyvän jälleenmyyntiarvon, ulkonäön jne lisäksi tuolin turvallisuus/tukevuus. Ei ole temperamenttisempi kuopuksemmekaan saanut sitä kaatumaan vaikka saanut eräätkin hepulit siinä istuessaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat