Vierailija

Uuden keväthaalarin osto edessä 2 vuotiaalle. Nyt on talvihaalarina Reimatecit, ensimmäiset ja viimeiset huonon laadun vuoksi. Keväthaalarina on Remu Travallet, nekin paljon paremmat kuin Reimat.Lainassa kaverilta kahdella lapsella olleet Rasavilin haalarit, jotka ovat vieläkin täysin moitteettomat ja vettä pitävät. Toisin on Reimatecien kanssa.En ole seurannut palstaa pitkään aikaan, mutta tuttavapiirissä ainakin Rasavil saa ehdottoman ykkössijan vertailuissa. Reimatec jää kirkkaasti jälkeen, nuhraantuu polvista ja pepusta, alkaa päästää vettä sisään jne.Nyt siis kommentteja Rasavilistä vs. muut haalarit. Hinta ei ole este, haluan ostaa parhaat mahdolliset, jotta jäävät toisellekin lapselle ainakin kakkoshaalareiksi ja hyviksi sellaisiksi.

Kommentit (9)

Tosin ei mulla ole kokemuksiakaan muista, ko en koe tarvetta vaihtaa merkkiä. Toiselle on jäänyt ihan hyvät haalarit, kun ei ole ko yhden talven käytössä olleet, eikä pese kovin paljon. Pyyhkimällä liat pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja näistä parhaat, kestävimmät lämpöisimmät ja toisellekin lapselle riittäneet ovat olleet Jonathanit.

Reimatec oli iso pettymys ja Rasavil oli perus-ok, mutta Jonathan paras.Näin meillä.

Mielenkiintoista! Täytyy myöntää, että Jonathanista ei ole kokemusta, en usko että täällä Oulussa sitä myydäänkään, kun en ole missään törmännyt. Pitääpä tutkia lisää!T: APPS: Reimoista samaa mieltä

Oulunsalon uudessa kapuuakeskuksessa ja Haukiputaalla on Jonathanis myyvä liike (Jesper Junior): Niitä saa myös ns. kotiesittelyistä tyyliin Tupperware

Tänä talvena on ollut Rukka-haalari ja on ollut tosi hyvä. Polvissa ja pyllyssä kunnon vahvikkeet, eikä vielä kertaakaan ole tyttö ollut märkä haalalarin alla. Ja maksoikin päljon vähemmän kuin Reimatec.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat