Vierailija

Odotan kolmatta lastani ja mieltäni vaivaa eräs pieni asia, mitä en oikein voi keneltä tahansa mennä kysymään. Eli, oletteko huomanneet alapään " väljentymistä" kolmannen lapsen jälkeen?? Tämä murehdituttaa lähinnä sen vuoksi, että olen nykyään naimisissa miehen kanssa, jolla ei ole ennestään omia lapsia. Harmittaa, jos hyvä seksielämämme tulee kärsimään sen vuoksi, että alapää vain väljenee väljenemistään lasten syntymän myötä...Eihän sitä enää näin kahdenkaan lapsen jälkeen ole niin tiukassa kunnossa kuin ennen lapsia.

Joopa joo, pienet on mulla nyt murheet, mutta olisikohan tämä asia, mikä mietityttää muitakin äitejä??

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vähintään pari kertaa päivässä tehtynä kyllä pitää alapään kuosissa jollei siellä ole mitään repeämistä johtuvia poikkeavuuksia.

Rohkaisevaa kuulla, että ei sitä välttämättä ihan " väljähdäkään" =) Tietysti pitäisi itsekin vähän panostaa siihen lantionpohjalihasjumppaan...Ja sulle kolmonen, mieheni on hyvin hienotunteinen, eikä KOSKAAN alkaisi arvostelemaan alapääni tiukkuutta tai muuta yhtä typerää. Hän on oikein tyytyväinen ja tulee varmaan olemaankin. Kyse nyt on vain omasta pikku murheestani, johon halusin saada asiallisia vastauksia. Eiköhän tällaiset asiat mietitytä jossain elämänvaiheessa kaikkia naisia!

Eikä alapää ole muuttunut ekan synnytyksen jälkeen yhtään.

Siis on ihan samanlainen kuin ekankin synnytyksen jälkeen.

Seksielämä on jostain syystä vain parantunut iän,lastensaannin myötä!!

samoin pissavaivat pysyvät poissa kun jumpaat ahkerasti.

Sulla on siis vaihtoehtona saada lapsia ja jumpata tai ei lapsia ja jumpata myöhemmin... tai sitten pissata housuun.

Tuntuu kuulemma paljon paremmalta. ollaan tästä keskusteltu monesti ukon kaa, ja hän sanoi että löystyneet ei paikat ainakaan ole melkeimpä päinvastoin. Jumpata kannattaa noita lihaksia kuitenkin.:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat