Seuraa 

Pojalla ikää siis ½ vuotta. Viime torstaina alkoi kiinteät uppoamaan huonosti, vaikka siihen asti oli syöty tosi hyvin ja paljon kerralla. Ohjelmassa oli siis aamu- ja iltapuurot ja päiväruoka.Eilen tein kokeilun päivällä ja huomasin, että sama sose maistuu kylmänä kohtuullisesti (syödään vajaa puolet normaalimäärästä), mutta jos tarjoaa lämpimänä alkaa kitinä, huuto ja möyräys heti.Tissi kyllä kelpaisi pojalle vaikka tunnin välein, mikä on aika epänormaalia käytöstä meidän rintaraivariotukselle...Olisikos vihdoinkin hampaat tulossa?

Monta kuukautta ikenissä on näkynyt valkoisia kohtia (siis " loistaa läpi" ), mutta ei mielestäni ole mitään muutosta tapahtunut tuossa...

Kommentit (5)

ihmettelin tätä samaa täällä muutama viikko sitten. Meillä poika teki melkein täyden syömälakon mutta maito onneksi maistui. Kylmät hedelmä soseet saattoi myös mennä tuurilla. pari viikkoa meni ja sitten tuli söpöt hampaat. nyt poika syö taas hyvin entiseen malliin.shania82 ja poika 6.5kk

tuntuu että on koko ajan väsynyt, mutta toisaalta ollaan kyllä rukattu taas unirytmiä vähän paremmaksi. Poika kun on aamu-uninen ja nukkuisi vaikka puoleenpäivään... ei oikein sovi meille, kun valvoisi sitten vähintään kahteen yöllä...Kakkaa tulee vaikka kuinka monta kertaa päivässä. Eilen tuli neljä (normaalia pienempiä satseja, tavallista löysempää...en tiedä johtuiko löysyys siitä kun tissi kelpaa liiankin hyvin ja kiinteät huonosti). Tänään tullut jo kolme kakkaa....Nuhaa en ole huomannut...Saas nähdä koska ne hampaat tulee... jos päästäisiin edes hetkeksi taas " normaalipäivärytmiin" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varmaan viimeiset 4kkVähän väliä kuolaa on valunut mielettömät määrät... Ja kaikkea mahdollista poika " puree" ikenillään... ei kannata laittaa kättään liian lähelle ;)Viimeaikoina poika on yrittänyt purra lattiaa/mattoa jos ei muuta ole lähellä: makaa lattialla mahallaan ja kädet ja jalat heiluvat sivulla ja suu auki yrittää purra lattiaa... Näyttää lähinnä hylkeeltä kuivalla maalla ;)Toivoo, että nyt vihdoinkin oikeasti tehtäisiin niitä hampaita.

Joulun aikaan poika oli flunssassa, mutta kaipa se korvatulehdus olisi oirehtinut aiemminkin...?

meillä ainakin oli ihan sama juttu kun hampaita tuli. Ikää tuolloin 5kk. Ihmettelin kun ei sapuska kelpaa ja ystäväni kehoitti että annapa ruoka kylmiltään. Johan kelpas :) Onko lapsesi tavallista kärttyisämpi? Tai onko pientä nuhaa tai vatsa löysällä? Nuo kuului meidän muihin oireisiin.

Eihän lapsesi tietysti välttämättä niitä hampaita tee :) Monesti vaan huomasin että itse laitan kiukut hampaiden " piikkiin" . :)

Tuli mieleen korvatulehdus vielä, oisko mahdollista.

Niin ja kun meillä nuo hampaat on puhjennu niin kyllä sen huomaa! Siis meillä ainakin itku oli paljon terävempi, jatkuvasti nyrkit suussa (jos ei ollu viilentävä purulelu) ja mahdoton kuolaus. Jotkuu vauvat kuulemma tekee sitä hammasta kauankin, tiedä sitten.

Meillä oli kauhea rumba, likka oli 8kk ja teki 4 hammasta ylös. Ja aikaa meni reilu viikko. Huh, se oli tosiaan yhtä kiukkua :/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat