Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

MAKSALAATIKKOA..SURKEE KU EN HOKSANNU VASTA KU OLIN SYÖNY, EIHÄN SITÄ SAA RASKAANA SYÖDÄ..SIIS EI SUOSITELLA!!HÖH!!HÖH!!MITÄ HAITTAA??

Kommentit (9)

sisältävän runsaasti a-vitamiinia, ja se kohu syntyi silloin. Sen jälkeen eläinten rehua muutettiin ja maksan a-vitamiinipitoisuus laski huomattavasti. Sen lisäksi maksalaatikossa on maksaa melko vähän, joten mitään pahaa yliannostusta et ole varmastikaan onnistunut hankkimaan. A-vitamiini on lisäksi välttämätön sikiön normaalille kehitykselle.

Tietenkin tervettä järkeä siihen maksan syöntiinkin, kenellekään ei ole hyväksi syödä maksapihvejä joka päivä, mutta satunnaisesti syöty pieni maksamäärä ei todellakaan vahingoita sikiötä.

jos kerran tiiät että ei oo vaarallista. Ja luulisi todellakin että jotain olisit jo oppinut jos kolmatta odotat...

Ja huumoria löytyy kyllä mutta ei tämmösille älyttömille tapauksille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

JA ODOTAN JO KOLMATTA..ENKÄ AATELLUTKAAN ET SE NYT KAUHEESTI VAHINGOITTAA...TULI VAAN NIIN HUVITTUNU OLO KU OLIN SYÖNY JA YHTÄKKIÄ HOKSASIN ET ..HEI EIHÄN TÄTÄ SUOSITELLA..TIEDÄN ETTEI SATUNNAISESTI MITÄÄN HAITTAA!!TERVEISIN , AP=)HIUKAN HUUMORIA SINULLE TOSIKKO JOKA UUSAVUTTOMAKSI YM,NIMITTELET=)=)=)

Saa syödä satunnaisesti...

A-vitamiinia siinä on mutta ei niin paljoa että haittaisi..

Haitaksi asti sinun pitäisi syödä maksalaatikkoa aamulla päivällä ja illalla vaikkapa viikon..Mieluummin siis satunnainen maksalaatikko kuin rautatabletit!Syö huoleti!!Th

Nyt ihan varmana kuolet siihen paikkaan kun vähän maksalaatikkoa söit...

JÄRKI KÄTEEN! Ihme uusavuttomia ja aivottomia ihmisiä tänäkin päivänä raskaaksi tulee.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat