Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

in, vauva todella rauhallinen. Siis ainakin alku ollut todella

Kommentit (7)

Mitä enemmän vauva alkaa olla mukana sitä enemmän isoveli reagoi.Kunnon mustasukkaisuus lienee vielä edessä päin.Meillä poika ei oikeasti edes tajunnut koko vauvaa, kun se vain söi ja nukkui ekat 3 kk.

Mutta nyt kun nuorempi on reilun vuoden (ikäeroa 1v7kk) huomaan miten paljon on jäänyt esikoisesta huomaamatta vaikka mitä. Raskaana ollessa vaikea raskaus-väsymys-pahat olot ym. huolet vei ajatukset muualle enkä painanut mieleeni miten kävelyt opittiin ja puhumiset ja paljon on jäänyt pois muistista muitakin asioita. Nyt huomaan että hitsi vieköön, tuo esikoinenhan on jo tosi iso poika. Jotenkin kadun sitä, että hän joutui kasvamaan niin nopeasti isoksi pojaksi, vaikka kuinka yritettiin ettei niin käy mutta yritys ilmeisesti epäonnistui.Meillä on nyt vasta vaikeaa kun esikoinen on 3v ja nuorempi 1,5 kun tapellaan joka ikisestä asiasta, pitäisi leikkiä samoilla tavaroilla, tehdä samaa juttua samaan aikaan. esikoisen kanssa olisi kiva rakentaa legoilla tai pelata muistipeliä, mutta nuorempi on sotkemassa kaiken...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä se siitä vielä hankaloituu:-) Meillä eka puoli vuotta meni tooosi helposti. Mutta en kyllä kadu yhtään, että ikäeroa ei ole kuin 1v8kk, nyt kun ovat 2 ja 4 v. leikkivät koko ajan yhdessä.

Meille tulee ihan sama ikäero. La:aan vielä kk.Miksi kaikkien aina pitää tulla sanomaan, että kyllä se kohta kurjistuu!??? Esikoista odottaessa povattiin vaikka kuinka kurjaa ja ikävää vauva-aikaa, mutta kappas - ei tullutkaan. Joten, enpä kuuntele teitä piruja seinille maalavia enää ollenkaan!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat