Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mistä hotellin henkilökunta tietää että on all inclusive asiakas ja miten siis koko homma pelaa? minkälaista tarjottavaa yleensä on?

Kommentit (8)

meillä oli rannekkeet koko viikon. Toisissa hotelliessa ei taida olla muita vaihtoehtoja eli kaikki kuuluvat siihen.Meillä ei saanut kaikkea koska tahansa. Esim. iltapäivällä ruokailujen välissä oli allasbaari auki vain pari tuntia, eikä jäätelöä ollut kuin vaniiljaa ja suklaata tms. Viinikin oli pahvilaatikoista... Se oli kyllä aika jännittävää, kun oli joka kerta eri makuista...Kannattaa siis ottaa selville etukäteen. Se ei välttämättä ole niin luksusta aina...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä viikon loman AI paketti maksoi perusmatkan lisäksi aikuiselta 196 €

ja lapsilta 98 € - alle 3-v ei olisi maksanut mitään, mutta tässäkin on matkanjärjestäjäkohtaisia eroja.... eli mielestäni ei kovin kallis.. 4 hengen 2 + 2 AI kun tuli maksamaan kaikkinen juomineen ja ruokineen alle 400 euroa.. helppoa lasten kanssa kun ei tarvitse välttämättä lähteä syömäpaikan metsästykseen :) eikä mielestäni rajoittanut liikkumista, sillä kuka kieltää syödä/juoda välillä vaikka kaupungilla!

Bulgariassa esim. ei maksa juuri mitään, kalliimmissa kohteissa sitten hinnat kinovat kalliimmat.+ on se, ettei rahaa tarvitse kantaa mukana. Saa syötävää ja juotavaa vaikka koko ajan (toki ruoka-ajat on, mutta monessa paikkaa ne ovat joustavat, eli vaikkapa aamiainen klo 7-10, lounas klo 11-14, illallinen klo 16-20 ja yleensä allasbaarista ruokaa saa koko ajan, siis pientä purtavaa.Loppujen lopuksi kun vaikkapa jo veteen ja limuihin saa varata aika paljon rahaa, all-includessa saa juodaa vettä, viiniä, limua, drinkkejä, olutta jne. niin paljon kun haluaa ja jaksaa. Samoin jäätelöä ymv. saavat lapset hakea niin usein kun mieli tekee.

meillä oli nyt helmikuussa All inclusive kanarialla. Oli rannekkeet merkkinä palvelun maksusta. Toimi hyvin.. hintaan kuului buffet tyyppinen aamupala, päivällinen, illallinen ja allasbaarista tiettyyn aikaan hamppareita jne pikkupurtavaa + jäätelöä. Kaikki juomat kuuluivat hintaan... niin viinit kuin virvokkeetkin :) Ja evästä sai viedä huoneisiin, jos vai jaksoi... varsinkin juomapuolta tuli kuljetettua allasbaarilta huoneeseen iltaa varten... Suosittelen

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat