Vierailija

Onko tummanharmaa lattialaatta pesuhuoneessa jo pois " muodista" ? Valitsin uuteen taloomme laatat sun muut joulukuussa, ja otin tuota tummanharmaata melkein mustaa laattaa pesuhuoneen ja vessan lattiaan. Ajatuksena oli, että harmaan sauman kanssa saisin puhtaamman näköisenä pysyvan lattian, mutta nyt alkoi epäilyttää, että onko liian ankean tummaa...

mielipiteitä jos saisin... on tietysti makuasia.

Sivut

Kommentit (36)

Miten tuo muodin mukana roikkuminen on joillekkin niin tärkeää? Luulisi osattavan valita juuri sellaiset, mistä itse tykkää! Mitä teette, kun ne laatat ei enää ole muotia? Vaihdatteko hädissänne uusiin?


tuo harmaa on nyt ollut pinnalla sen verran pitkään, että meneeköhän se kohta pois muodista? Toinen juttu on nuo pystyyn tehdyt " boordit" ja leveämmätkin laatoitukset. Ovat kovasti nyt in, kaikki niitä tekee.. Haluaisin jotain omaperäisempää omaan kotiini. Pitänee jatkaa mietintöjä ;D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

harmaa-valkoinen yhdistelmä on AJATON? Mikä sisustusvalinta IKINÄ olisi ollut ajaton?? Se on ihan sama minkä värin sitä valitsee, ei siitä ajatonta saa.

Harmaa, valkoinen ja musta ovat värejä, joita en itse sisustuksessa käytä. Mutta niiden vastakohta ei ole naisellinen HÖRSÖ, ehkäpä vain lämmin sävytys.

Minusta on vähän stereotyyppistä, että miehet suosisivat modernia ja naiset vaaleanpunaista ja hörsöä. Ainakin meidän perheessämme maut käyvät yksiin.Harmaa-valkoinen voi olla kliininen ja kylmä, mutta varsinkin puupintaisilla kalusteilla siitä saa lämpimän.21

Vierailija:

Lainaus:


Jos löytyy aavistuksen vihreään tai ruskeaan taitettu, niin on lämpimämpi
siniseen taitettu on mielestäni puhtaampi ja modernimpi.

Seinät on isoa 25x20cm valkoista laattaa joissa näkyy kun tarkkaan katsoo niin häivähdyksenomaisesti hennonharmaata muutamassa kohtaa/laatta, ikäänkuin pensselillä vedettynä muttei sitä pahemmin edes huomaa jos ei osaa katsoa.

Ja sitten on pisteenä iin päällä lattian tummansavunharmaata, beigeä ja mustaa toistavaa pikkulaattaa " oikeissa kohdin" .

Kovasti on tykätty väreistä.

Minä taas en voisi kuvitella ostavani asuntoa, jossa on roosaa ja beigeä ja muutenkin rustiikkista tyyliä.

Harmaa ja valkoinen sopivat moderniin sisustukseen ja tämän neutraalin väriyhdistelmän fiilis on helposti muunneltavissa, vaikka sitten roosanvärisillä pyyhkeillä.

mutta oltuani töissä harmaassa toimistossa en valitsisi enää sitä väriä. Syö kaiken valon ja on muutenkin kolkko. Lisäksi julkisia tiloja sisustetaan nykyisin kovasti harmaalla, koen sen yleiseksi tilaksi, en kodiksi. Kodissa suosin ruskeaa, valkoista.

Meillekin on tulossa harmaata isoa laattaa eteiseen ja keittiöön. Pesuhuoneeseen tulee pienempää harmaata laattaa, valkeita kaakeleita ja suihkusyvennykseen tumman sinista mosaikkia sekä myös muutama sininen lasitiili.Harmaaseen on helppo yhdistellä muita värejä, ehkäpä se on siksi suosittua.

saumaväri kans harmaa, mutta näyttää aika vaaleelta. taitaa sittenkin olla aika työläs pitää puhtaana. valitsin muka tumman saumavärin, mutta ei sitä kuitenkaan oo. no hyvännäköinen silti. laatta on 10x10 kokoinen ja seinissä sitten isoa valkoista ja nurkkauksissa semmoisia " värisuoria" . ajattoman ja tyylikkään näköistä, ainakin nyt olen tyytyväinen ;)

Siihen ei silloin kyllästy, siihen on helppo yhdistellä eri värejä.

Ja tuo tummahko savunharmaa on siitäkin kiitollinen väri märkätiloissa että siihen on yhdisteltävissä eri vuodenaikojen juhla-aikojen mukaan värejä esimerkiksi joulunaikaan siihen sopii loistavasti mm.pyyhkeissä peruspunainen sekä viininpunainen harmaan (ja meillä tuon vaalean toffeen/beigen)lisäksi. Ja tietty valkoinen käy myös.

Ja materiaaleista esim.puu sopii siihen hyvin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat