Vierailija

Kerran odottelin (taas vaihteeksi) palvelua porttiosto mielessä ja satuin sitten odottelemaan turvaistuinten lähellä. Sen aikana kun odotin että ukko tulisi palvelemaan niin turvaistuimia kävi katsomassa 3 pariskuntaa. JOKAISELLE muija esitteli vaan sitä uutta Akta Graco Cosmicia, ei mitään muuta ja vielä testivoittajana (no sehän onkin) mutta jos muista kysyttiin niin ne mollattiin heti... Sitten sitä istuinta oltiin tyrkyttämässä suorastaan raivokkasti asiakkaille.

Miksi siellä vaan mainostetaan kalleinta ja nyhdätään rahat äkkiä pois? Palvelu nyt muuten sitten onkin pyllystä...

Kommentit (8)

Haluttiin tietää muistakin malleista, niin myyjältä lopahti mielenkiinto meihin ja muuttui tosi tympeäksi. Ei tee ikinä mieli asioida siellä! Onneksi Kuopiossa on myös Joona, jossa saa AINA hyvää palvelua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meidän piti mennä ostamaan lapselle turvaistuin kun kaukalo kävi ahtaaksi. Lastentarvike on lähimpänä joten menimme sinne. Heti esiteltiin sitä uutta Cosmicia mutta kun tahdoin nähdä myös Britaxin niin " sitä ei ole niillä nyt varastossa" joten kannattaa ostaa Cosmicin...

Tämmöstä tämä " esittelemme jokaisen tuotteen yhtä hyvin" . Muija lisäksi valehteli päin näköä koska perähyllyllä oli Britaxin istuin mitä olisin halunnut nähdä.

Kieltämättä, minäkin asioin mieluummin muualla kun tahtoisin asiallista ja puolueetonta infoa eri malleista. Toisaalta, kyllä jokainen liike yrittää myydä sitä itselleen parasta vaihtoehtoa, toiset vaan tekevät sen aggressiivisemmin kuin toiset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat