Vierailija

Saiko eilinen lintuinfluenssakeskustelu jonkun muun tekemään jotain toimenpiteitä???Minä mietin asiaa ja tulin siihen tulokseen, että jos kerran Suomen valtiokin varautuu pandemiaan maksamalla 55 miljoonaa euroa vuodessa pelkästä mahdollisen pandemian mahdollisen rokotteen _jonottamisesta_, niin miksi se olisi jotenkin hullua, että yksittäiset kansalaisetkin varautuvat kukin parhaaksi katsomallaan tavalla ?Minä tein tänään tarvittavat hankinnat sekä yksityiskohtaisen varautumissuunnitelman. Nyt on hyvä olo. Se oli pieni hinta turvallisuuden tunteen lisäämisestä.Kiitos av-palsta!=-)

Kommentit (14)
Minä tein tänään tarvittavat hankinnat sekä yksityiskohtaisen varautumissuunnitelman. Nyt on hyvä olo. Se oli pieni hinta turvallisuuden tunteen lisäämisestä.niin, ja listasin tietenkin parasta ennen -päivämäärät kaikista elintarvikkeista, että sapuskat muistetaan syödä ennen kuin ne pilaantuvat jos- ja toivottavasti kun- sitä pandemiaa ei tule. kaikki muutkin tavarat ovat sellaisia, että ne voi käyttää ihan normaaleissakin oloissa, joten edes rahat eivät mene hukkaan, vaikka pahan päivän varalle varautuukin. entisaikaan varautuminen oli ihan välttämätöntä, vaikka nykyään se tuntuu hassulta.

Vierailija:

Lainaus:


muille: laitoin kellariin laatikon, jonne hankin sen verran tärkeimpiä päivittäistavaroita ja ruokasäilykkeitä, että perheemme pystyy eristäytymään kotiin noin pariksi kuukaudeksi , jos pandemia suomeen rantautuu. ostin myös (nestemäistä)saippuaa, desinfiontiainetta ja kasvosuojuksia sitä varten, että on jostain syystä pakko käydä ulkona. lisäksi tein listan niistä asioista, joita hankin heti, jos pandemia aktualisoituu (" vähemmän säilyvät " elintarvikkeet ja " vähemmän tärkeät" asiat kuten roskapussit ym) ja muista tarvittavista toimenpiteistä (esim. sen, että ttiivistän ulko-oven, koska siitä vetää ja täytän kaikki tyhjät limsapullot vedellä siltä varalta, että vesi menee poikki tai saastuu jnpp)niin että naurakaahaan nyt kunnolla... lasteni turvallisuuden vuoksi teen ihan mielelläni vaikka naurattaviakin asioita....=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja tiedätö, että eristäytyminen on mahdotonta? Jos kaikki yrittää eristäytyä ei yhteiskunta toimi ja loppuu vesi, ruoka, sähköt...ihan kaikki toiminta. H

Vierailija:

Lainaus:


Ja tiedätö, että eristäytyminen on mahdotonta? Jos kaikki yrittää eristäytyä ei yhteiskunta toimi ja loppuu vesi, ruoka, sähköt...ihan kaikki toiminta. H
ne eristäytyvät jotka voivat ja niin hyvin kuin voivat.. ainakin jos ovat fiksuja...:-)itseasiassa jos pandemia oikeasti tulee, niin yhteiskuntaa pyöriteeän kriisiajan minimimiehityksellä ja kaikkia kynnelle kykeviä kehotetaan pysymään kotona...minun mielestäni sellaisilla ihmisillä viiraa, jotka sanovat riskienhallintaa viiraamiseksi...;-)

missä hyvänsä pandemiaa onkin kuvailtu, on kuvailtu juuri sitä kuinka kaikki pysähtyy..Kukaan ei halua mennä töihin, kaikki eristäytyvät koteihinsa. Ihmiset juoksevat hamstraamaan ruokaa, tekin jotka täällä toisille ilkutte. Koska ruuan jakelukin katkeaa, ei ruokaa pian saa kaupoistakaan ja olemme myös vaarassa kuolla nälkään..niitten kauhutarinoiden mukaan jos käy, ei todellakaan ole se eilinen kirjoitus aseistakaan enää kaukaa haettua. Katsottehan joka päivä uutisia, eikö ne aina ala ryöstelee paikkoja kun jokin mullistuskin iskee..Maailman kirjat tulee menemään sekaisin, jos vaarallinen pandemia leviää. Osaksi siihen on syypää tämä nykyinen tiedonvälitys, joka todellakin saa ihmiset varpailleen..Eihän ne espanjalaisen aikaan ole joka mökissä osanneet varmaan mitään lentsua pelätäkään...

joka haluaa itseään pelotella lukekoon tiedelehden sivuilta asiasta..

Vierailija:

Lainaus:


Hysteerinen hörhö!!
niin, mulla on myös lapsilla heijastinliivit ja kaikkien vakuutukset on kunnossa. parempi minusta varautua kuin katua.

neloselle: naura vaan, mutta tuo pään hakkaaminen seinään kuullostaa aika huolestuttavalta...;-)muille: laitoin kellariin laatikon, jonne hankin sen verran tärkeimpiä päivittäistavaroita ja ruokasäilykkeitä, että perheemme pystyy eristäytymään kotiin noin pariksi kuukaudeksi , jos pandemia suomeen rantautuu. ostin myös (nestemäistä)saippuaa, desinfiontiainetta ja kasvosuojuksia sitä varten, että on jostain syystä pakko käydä ulkona. lisäksi tein listan niistä asioista, joita hankin heti, jos pandemia aktualisoituu (" vähemmän säilyvät " elintarvikkeet ja " vähemmän tärkeät" asiat kuten roskapussit ym) ja muista tarvittavista toimenpiteistä (esim. sen, että ttiivistän ulko-oven, koska siitä vetää ja täytän kaikki tyhjät limsapullot vedellä siltä varalta, että vesi menee poikki tai saastuu jnpp)niin että naurakaahaan nyt kunnolla... lasteni turvallisuuden vuoksi teen ihan mielelläni vaikka naurattaviakin asioita....=)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat