Vierailija

Ekassa raskaudessa tosi paha raskausmyrkytys, miten toisessa? Kokemuksia kehiin kiitos etukäteen!!!

Kommentit (4)

sen takia jouduttu synnytys käynnistämään. Toisen lapsen kohdalla osasin jo hiljentää tahtia, kun neuvolasta niin sanottiin. Olin neuvolassa " tehoseurannassa" aikasemman myrkytyksen takia. Lähinnä verenpainetta seurattiin tarkkaan ja kävin useita ylimääräsiä käyntejä. Itse asiassa kysyin asiaa terveydenhoitajalta, joka sanoi, että ne joilla on ollut raskausmyrkytys, se uusiutuu helposti. Kun taas esikoisen synnyttyä kysyin lääkäriltä, että mikä on todennäköisyys uusiutumiseen, hän sanoi, että on jotain 4-5 % luokkaa. Raskausmyrkytystähän pidetään enemmän ensisynnyttöjien " tautina" , mutta tiedän tapauksen, jossa oli vasta lapsikatraan viimeisen vauvan kohdalla.

Toisessa raskaudessa paha raskausmyrkytys. Että voi se tauti uusiutua (ja vaikka oli sama isä lapsilla). Mutta tsemppiä toiseen yritykseen. On paljon todennäköisempää että toinen raskaus menee hyvin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

raskaumyrkytystä esiintyy 5-10% kaikista raskauksista. on noin seitsemän kertaa todennäköisempää saada raskausmyrkytys ensimmäisessä raskaudessa kuin seuraavissa. todennäköisyys saada raskausmyrkytys kahdessa peräkkäisessä raskaudessa on vain 5% jos äidin tila on normalisoitunut synnytyksen jälkeen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat