Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ja oli muuten huonoin elokuva mitä olen koskaan nähnyt!

Kommentit (23)

taitaa tämä leffa olla av-mammoille liian vaikea. Mielestäni erittäin mielenkiintoinen leffa vaikka seksiä olikin paljon. Nuorten kannattaa katsoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Oli mielestäni kliseinen ja arvattavissa: sanoin miehelle jo ennen puoliväliä, että tässä leffassa jollakin menee överiksi (Jere), joku raiskataan, poliisitätiä loukataan, lopussa joku kuolee ja se banerjee ja taavi ovat yhdessä. Huoks..

En siis nyt telkkarista.

En todellakaan tajunnut tuota juttua, luulin että molemmat vanhemmat kuolivat auto-onnettomuudessa! :-DMielestäni aika tympeä leffa.

Minusta sellaiselta, joka kouhkaa tuosta seksistä ja paljaasta pinnasta on mennyt koko elokuvan ydin ohi. Minusta siinä teemana oli nimenomaan minävammaisuus ja nykymaailma yliseksualisoitumisen kritiikki. Minusta seksiä ei sinänsä mitenkään hehkutettu, vaan päinvastoin näytettiin aika raadollisena.Ei silti että olisi ollut mikään paras leffa ever. Vähän kuitenkin tuntuu, että on saattanut olla katsojassakin syytä jos leffa ei oikeasti ole sen vertaa auennut, että perusjuonenkulun olisi ymmärtänyt...

ottaako teini sitä onkeensa vai vaan sen pelkän bilettämisen ja mitä vaan voi tehdä mentaliteetin?oli minustakin täysin sairas elokuva.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat