Seuraa 

Meidän pikkupoika menee syksyllä (silloin 1 v 2 kk) päivähoitoon kun palaan töihin ja nyt pitäisi vähitellen ruveta tutustumaan eri vaihtoehtoihin, jotta osaa hakea kivaan hoitopaikkaan. Onko teillä kokemuksia? Mitä suosittelette? Mitä ette suosittele? Kaikki vaihtoehdot on vielä auki: kunnallinen, yksityinen, ryhmäperhepäivähoito, jne.

Kiitos!

Kommentit (2)

että ryhmäperhepäivähoidosta voi täällä vain haaveilla, jonot on pitkät ja paikkoja ei juuri vapaudu. Myöskään kunnallisia perhepäivähoitajia ei ole juuri lainkaan täällä. Tapanilassa ei myöskään toimi yhtään yksityistä päiväkotia. Eli jäljellä olevat vaihtoehdot täällä ovat nuo kolme isoa päiväkotia ja mahdollisesti yksityisiä perhepäivähoitajia.Tämä siis Tapanilassa, mutta käsitykseni on, että tilanne on yhtä toivoton lähialueillakin.

mutta sen verran haluan vartoittaa, että esim Tapanilan alueella on niin toivoton päivähoitotilanne, että hyvä, jos yleensä jonkun paikan saa. Käytönnössä syksyisin paikkoja on jonkin verran, muuten vuoden mittaan voi olla lasta vaikea saada mihinkään. Me aikanamme valitsimme pojalle pph:n, kun muuta paikkaa ei lähemmän 10 km säteellä ollut tarjolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat