Seuraa 

Kysyisin että ovatko raskaudet eronneet toisistaan kuinka paljon vai ovatko olleet aina samallaisia.

Odotan itse toista lasta(6+3) ja mulla ei tällä hetkellä mitään erityisiä raskausoireita ole kuin lievä pahoinvointi. Rinnat eivät ole lainkaan kipeät ja alavatsa kipu meni ohi jo pari viikkoa sitten. Olo on kuin en olis raskaana lainkaan ja ajatukset tuulimunasta pyörii kauhukuvana mielessä kokoajan. Neuvola ajnkin sain vasta tuonne viikolle 10...olis niin kiva saada tietää onko siellä edes ketään.

Aikasempi raskaus oli aivan erillainen. Pahoinvointi ja oksentelu alkoi n. viikolla 6+ jotain(eli just näihin aikoihi) Onko muilla ollut tälläista raskautta vaikko toinen raskaus olisikin ollut aivan päin vastainen...AUTTAKAA!KIITOS JO ETUKÄTEEN!

Kommentit (8)

ekaa odottaessani (tyttö)ei ollut muita oireita kuin armoton väsymys ja lievää satunnaista ilta-aikaan osuvaa etovaa tunnetta. Nyt onkin sitten aivan toista maata oleva raskaus. Oireina väsymys, huono olo, pyörrytys, sairastelua laidasta laitaan, ainainen nälkä, ihon kutina, kipeät rinnat jne. Olon ollessa kamala, on taka-alalla vielä pelko. Ekan kanssa en jotenkin osannut pelätä, että meneekö kaikki hyvin, sitä oli vain hirveän onnellinen :) Nyt tietää paremmin ja kuvittelee kaikenlaista. Ultrassa käynti helpotti ja äsken tunsin sohvalla maatessani hentoja tuntemuksia vatsassa!! Hieno tunne!Nyt rv15+5 ja olo alkaa olla parempi

Minullakin takana kaksi täysin erilaista raskautta!

Ensimmäisessä valtavaa pahoinvointia, lähtöpainosta tippui 6 kiloa, ennen kuin painokäyrä alkoi hiljalleen nousta. Mutta seuraavasta ei minkäänlaisia oireita!!!! Ensimmäinen oli poika ja seuraava tyttö...

nyt kolmannen kanssa pahoinvointia jonkin verran ja väsymystä sitäkin enemmän... en voi olla ajattelematta olisiko kyseessä taas poika :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oksensin ekassa 24h/7vrk, 3 kk:n ajan. Muutenkin olo oli heikko ja todella väsynyt. Keskiraskaudessa alkoivat myös supistukset, joiden takia piti huilailla todella paljon.

Nyt on menossa rv 15+3 toista raskautta ja tämä on ollut ihan sitten erilainen. Pientä satunnaista kuvotusta on ollut silloin tällöin, oksentamaankin olen joutunut esim. kissan oksennusta siivotessa. Silloin nyt lentää muutenkin yli keltä tahansa ;) Mutta se satunnainen kuvotus ei ole loppunut. Jospa se tästä pikkuhiljaa. Olo oli aivan alussa väsynyt, mutta ei nyt enää niin paljoa. Rinnat ovat olleet useasti arat, mutta sekin on sellaista kipeät yhtenä normaalit toisena päivänä..Muuten mennyt tosi hyvin :)

Kiitos kovasti. Tuli heti parempi olo(hehee vaikkakin tällä hetkellä on huono olo)kun sain lukea teidän kokemuksi! Kai se on vaan uskottava että mun masussa sittenkin kasvaa uusi pieni ihminen....Vaikkakin tämä raskaus on erillainen!Hyvää yötä kaikille!

Viime raskaudesta on vähän yli vuosi ja kaikki on päässyt melkein unohtumaan! Eka oli tosi helppo, ei kuvotusta, ainoastaan hajuvedet ja tupakinhajut ällötti loppuvaihees.

Nyt raskaus ihan alussa vk7 luulisin, pahoinvointia, kaikki hajut etoo, samoin ruoka. Vaipan hajut oksettaa täysillä ja pyllynpesu tapahtuu tupot nenässä! Oksetus ei ole mitään aamupahoinvointia vaan kokopäiväistä ja paikkaa katsomatonta kuvotusta. Arvasin olevani raskaana kun eräänä päivänä sain kauhean närästyskohtauksen, ja vain silloin kun odottaa vaivaa korventava närästys...Toivon etteivät jalkani turpoa tälläkertaa niin kuin viimeksi, ei mahtuneet kuin vanhat lenkkarit jalkaan ja nekin nauhat auki!

Neljä raskautta ja kaksi ekaa oli ihan samanlaisia keskenään ja kaksi vikaa myös suht samanlaisia keskenään. Kahdessa ekassa raskaudessa voin todella pahoin raskauksien puoliväliin asti, hiukset lähti päästä ja iho kukki. Molempina kertoina sain pojat.Kaksi viimeisintä raskautta sujuivat hyvin, pahoinvointia ei juurikaan ollut, vain pientä väsymystä. Neljättä raskautta tosin varjosti lopussa toksemia-epäilyt mutta ne olivat onneksi turhia. Kaksi nuorimmaista ovat tyttöjä.Tansku, pojat 9/93 & 8/94 ja tytöt 10/04 & 12/05

Mulla myös tämä kolmas raskaus (vuosien tauon jälkeen) on ollut tosi erilainen kuin kaksi ekaa. Niissä oli pahoinvointia pitkään ja oksentelua - tässä vain alussa väsymystä ja kuvotusta muutaman viikon mutten oksentanut kertaakaan.Rv 8 paikkeilla muistaakseni nuokin oireet loppui, eli oli ihan olo että en ole raskaana. Tietysti ihmettelin ja mietin että oliko siellä mitään ja mitä nyt ja paniikissa menin yksityiselle ultraan - ja siellähän se pieni näkyi :-) ja sykekin jo löytyi.

Eli siis oireitten lievyys ja loppuminen ei tarkoittanutkaan keskenmenoa tai tuulimunaa tms. kuten pelkäsin.Tiedä sitten onko sukupuolella vaikutusta - kaksi ekaa on poikia, tästä en tiedä. Jotkut sanoo että tytöistä on vähemmän pahoinvointia, jotkut taas päinvastoin.

Mutta joka tapauksessa on kai ihan " normaalia" ettei raskaudet menekään aina ihan saman kaavan mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat