Seuraa 


Meidän pikkupoika menee syksyllä (silloin 1 v 2 kk) päivähoitoon kun palaan töihin ja nyt pitäisi vähitellen ruveta tutustumaan eri vaihtoehtoihin, jotta osaa hakea kivaan hoitopaikkaan. Löytyykö kokemuksia? Mitä suosittelette? Mitä ette suosittele? Kaikki vaihtoehdot on vielä auki: kunnallinen, yksityinen, ryhmäperhepäivähoito, jne.

Kiitos!

Kommentit (5)

Me asumme Fallkullassa ja kuskaamme poikaa Malmille yksityiselle perhepäivähoitajalle. Tämä oli onnekas löytö tilanteessa, jossa lähimailtakaan ei löytynyt mitään paikkaa ja meille oltiin tarjoamassa paikkaa noin 10 km päästä. Eli kuten tuossa jo joku kirjoittelikin, voi olla, ettet hirveästi pääse vaikuttamaan lapsesi hoitopaikkaan. On onnekasta, jos täältä edes jonkun hoitopaikan saa.

mutta tilanne ainakin Tapanilan alueella on aika tiukka, tai oli ainakin reilu vuosi sitten. Haimme myös päiväkotipaikkaa tuolloin 1v7kk ikäiselle ja laitoimme hakemukseen kolme eri vaihtoehtoa. Mihinkään näistä emme mahtunut, onneksi kuitenkin saimme aluelta päivähoitopaikan. Tiedän naapureita, jotka kuskaa lapsiaan esim. Malmille, kun ei lähempää saaneet päiväkotipaikkaa..Asumme Fallkullassa, jossa ei siis " omaa" päiväkotia. Eli kamalasti siihen hoitopaikkaan ei välttämättä pääse itse vaikuttamaan..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

omat lapset on vielä kotihoidossa ja tulevat olemaan jatkossakin mutta tästä tuikusta olen kuullut erittäin paljon ja pelkästään hyviä kokemuksia.tuikku on siinä tapanilan kirkon alakerrassa. lapsia on vajaa 40 ja tunnelma on kuulemma tosi rauhallinen. sisätilat on käsittääkseni ihan ok, oma ulkoilupiha on surkea mutta käyvät usein retkillä esim. kurranummen leikkipuistossa tai fallkullan eläintilalla. muutenkin heillä on paljon " ylimääräistä" aktiviteettia, pk:ssa on oma muskari ja tekevät retkiä paljon. kristillisyys näkyy kuulemma vain pyhäkouluna kerran viikossa, muuten on ihan normaalikuviot.huonona puolena (joillekin, esim. meille) on se, että pk aukeaa vasta klo 7. heinäkuussa pk on kiinni eikä varahoitoa ole ja joulun välipäivinäkin aukiolo on rajoitettua. näiden syiden takia me ei voida laittaa lapsia sitten joskus tulevaisuudessa tuikkuun vaikka muuten heidät sinne haluaisin :(tuikusta täytyy hakea paikkaa ajoissa, joinakin vuosina on ollut tosi suosittu ja paikat menneet jo vuosi ennen hoidon aloitusta...

Kun me vuosi sitten haimme pojallemme paikkaa, oli tuo Tuikku yksi vaihtoehto. Mutta he ottavat vain yli 3-vuotiaita hoitoon.Vastasin tähän sinun viestiisi jo tuolla Taaperoiden puolella, mutta pistän vielä uudestaan, jollet viestiäni lukenut. Eli Tapanila-Malmi-alueella on todella huono päivähoitotilanne tällä hetkellä eli hyvä, jos lapsen ylipäätään johonkin saa. Meille ei vuosi sitten tammikuusta pystytty tarjoamaan mitään hoitopaikkaa. Samoin meinasi käydä naapurin lapselle tänä vuonna - mutta onneksi yhteen päiväkotiin saatiin lisäpaikkoja hoitajia palkkaamalla. Mutta tilanne on siis todella huono.Yksityisiä hoitopaikkoja ei Tapanilan alueella ole, myöskin perhepäivähoitajia taitaa olla aika vähän. Pari ryhmäperhepäiväkotia on, mutta jonot ovat pitkät.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat