Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oletko kuullut väitettä ennen? Monet, joita lapsena on piiskattu pyllylle, ovat myöhemmin kiihottuneet piiskaamisleikeistä. Myös lapsen käytöksestä voi tulla eroottisesti virittäytynyttä, jos vanhemmat lyövät ns erogeeniselle alueelle.Lainaus:

Seksuaalinen pahoinpitely ja ruumiillinen kuritus

Ruumiillista kuritusta kokeneet lapset eivät pidä kehoaan henkilökohtaisena

omaisuutenaan. Ruumiillinen kuritus kouluttaa heitä hyväksymään ajatuksen, että aikuisilla on täysi

valta heidän kehoihinsa, mukaanlukien oikeus tuottaa kipua. Ja takapuoleen lyöminen opettaa

heille, että jopa heidän seksuaaliset alueensa ovat alistettuja aikuisten tahdolle. Lapsi, joka joutuu

alistumaan selkäsaunalle maanantaina, ei todennäköisesti sano " ei" seksuaaliselle pahoinpitelylle

tiistaina. Lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävät ihmiset tietävät tämän. He etsivät mahdollisia

uhreja sellaisten lasten joukosta, joille on opetettu " tottelemaan tai muuten," koska sellaiset lapset

ovat helpoimpia kohteita.

Takapuolelle lyöminen ja seksuaalinen kehitys

Takapuolelle lyöminen voi herättää epäkypsiä seksuaalisia tunteita joissain lapsissa. He

eivät hallitse niitä tunteita eivätkä ymmärrä, mitä heille tapahtuu. Traaginen seuraamus joillekin

näistä lapsista on, että he muodostavat yhteyden kivun, nöyryytyksen ja seksuaalisen kiihottumisen

välillä, joka säilyy koko heidän elämänsä ajan. Vaikka he voivat mennä naimisiin, kasvattaa

perheen, olla vastuullisissa asemissa yhteisöissään ja olla näyttämättä mitään merkkejä tunneelämän

häiriöistä, he voivat olla salaa ja hävettävästi sellaisen tarpeen piinaamia, joka joissain

tapauksissa pakottaa heidät hankkimaan prostituoituja, joita he lyövät tai jotka lyövät heitä.

Seksiteollisuus tekee tuottoisaa bisnestä tyydyttämällä näiden epäonnisten yksilöiden tarpeita.

Lääketiede on kauan tunnistanut ja dokumentoinut yksityiskohtaisesti yhteyden

lapsuudessa tapahtuneen takapuolelle lyömisen ja myöhempien luonnottomien seksuaalisten

halujen ja käyttäytymisen kehittymisen välillä. Tämän pitäisi jo olla riittävä syy olla koskaan

kurittamatta lasta ruumiillisesti.

Takapuolelle lyömisen fyysiset vaarat

Syvällä pakaroissa on lonkkahermo, joka on kehon suurin hermo. Kova isku pakaroille,

erityisesti sellaisella välineellä kuin puunkappaleella, voi aiheuttaa verenvuotoa hermoa

ympäröivissä lihaksissa mahdollisesti vahingoittaen sitä ja kyseistä jalkaa.

Äärimmäisen herkkä selkärangan päässä oleva häntäluu on myös altis vahingoittumiselle,

kun lasta lyödään sinne. Ja kun lapsia vaaditaan kumartumaan lyömistä varten, heidän

sukuelimensä saattavat vahingoittua lyömisestä. Sairaalat raportoivat usein väkivaltaisten

rangaistusten aiheuttamista sijoiltaan menneistä häntäluista ja sukuelinten vahingoittumisista.

Yrittäessään oikeuttaa lasten takapuolelle lyömistä jotkut väittävät Jumalan tai luonnon

tarkoittaneen sen anatomian osan kurittamista varten. Väite on hölynpölyä. Ei ole mitään

ihmiskehon osaa, joka olisi sitä varten, että sille tehtäisiin väkivaltaa.
http://www.nospank.net/pt-finn.pdf

Kommentit (14)

" Sun otsikko ei nyt ihan vastaa asiaa.

Mutta totta helvetissä on selvää aikuiset, jotka kokee seksuaalista mielihyvää idiooteista asioista, kuten piiskaamisesta, kivusta, alistamisesta ovat joutuneet pienenä kusipäisten vanhempiensa kaltoinkohtelemiksi. Siis fyysistä väkivaltaa ym." ..

Ruumiillista kuritusta kokeneet lapset eivät pidä kehoaan henkilökohtaisena omaisuutenaan.Ruumiillinen kuritus kouluttaa heitä hyväksymään ajatuksen, että aikuisilla on täysi valta heidän kehoihinsa, mukaanlukien oikeus tuottaa kipua. Ja takapuoleen lyöminen opettaa heille, että jopa heidän seksuaaliset alueensa ovat alistettuja aikuisten tahdolle.Lapsi, joka joutuu alistumaan selkäsaunalle maanantaina, ei todennäköisesti sano " ei" seksuaaliselle pahoinpitelylle

tiistaina.Lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävät ihmiset tietävät tämän. He etsivät mahdollisia uhreja sellaisten lasten joukosta, joille on opetettu " tottelemaan tai muuten," koska sellaiset lapset ovat helpoimpia kohteita.

Takapuolelle lyöminen ja seksuaalinen kehitys

Takapuolelle lyöminen voi herättää epäkypsiä seksuaalisia tunteita joissain lapsissa. He eivät hallitse niitä tunteita eivätkä ymmärrä, mitä heille tapahtuu. Traaginen seuraamus joillekin näistä lapsista on, että he muodostavat yhteyden kivun, nöyryytyksen ja seksuaalisen kiihottumisen välillä, joka säilyy koko heidän elämänsä ajan.Vaikka he voivat mennä naimisiin, kasvattaa perheen, olla vastuullisissa asemissa yhteisöissään ja olla näyttämättä mitään merkkejä tunne-elämän häiriöistä, he voivat olla salaa ja hävettävästi sellaisen tarpeen piinaamia, joka joissain tapauksissa pakottaa heidät hankkimaan prostituoituja, joita he lyövät tai jotka lyövät heitä. Seksiteollisuus tekee tuottoisaa bisnestä tyydyttämällä näiden epäonnisten yksilöiden tarpeita.Lääketiede on kauan tunnistanut ja dokumentoinut yksityiskohtaisesti yhteyden lapsuudessa tapahtuneen takapuolelle lyömisen ja myöhempien luonnottomien seksuaalisten halujen ja käyttäytymisen kehittymisen välillä.Tämän pitäisi jo olla riittävä syy olla koskaan kurittamatta lasta ruumiillisesti.

Takapuolelle lyömisen fyysiset vaarat

Syvällä pakaroissa on lonkkahermo, joka on kehon suurin hermo. Kova isku pakaroille, erityisesti sellaisella välineellä kuin puunkappaleella, voi aiheuttaa verenvuotoa hermoa ympäröivissä lihaksissa mahdollisesti vahingoittaen sitä ja kyseistä jalkaa. Äärimmäisen herkkä selkärangan päässä oleva häntäluu on myös altis vahingoittumiselle,

kun lasta lyödään sinne. Ja kun lapsia vaaditaan kumartumaan lyömistä varten, heidän sukuelimensä saattavat vahingoittua lyömisestä.Sairaalat raportoivat usein väkivaltaisten rangaistusten aiheuttamista sijoiltaan menneistä häntäluista ja sukuelinten vahingoittumisista.

Yrittäessään oikeuttaa lasten takapuolelle lyömistä jotkut väittävät Jumalan tai luonnon tarkoittaneen sen anatomian osan kurittamista varten.Väite on hölynpölyä. Ei ole mitään ihmiskehon osaa, joka olisi sitä varten, että sille tehtäisiin väkivaltaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Takapuolelle lyöminen voi herättää

Lainaus:

epäkypsiä seksuaalisia tunteita

joissain lapsissa. He eivät hallitse niitä tunteita eivätkä ymmärrä, mitä heille tapahtuu. Traaginen seuraamus joillekin näistä lapsista on, että he muodostavat yhteyden kivun, nöyryytyksen ja seksuaalisen kiihottumisen välillä, joka säilyy koko heidän elämänsä ajan.tällä viitataan kiihottumiseen

lapsia esim harvoin sidotaan ruumiillistenkaan rangaistusten yhteydessä.Seksileikeissä sitominen ja piiskaaminen taitavat molemmat olla nautintoa alistamisesta sekä alistettuna olemisesta, joten ne eivät välttämättä vaadi nimenomaan piiskaamista lapsena tai sitomista lapsena - henkinen väkivalta voi myös täyttää alistamisen kriteerit - sekä lapsuudessa että aikuisena seksissä.

Mutta totta helvetissä on selvää aikuiset, jotka kokee seksuaalista mielihyvää idiooteista asioista, kuten piiskaamisesta, kivusta, alistamisesta ovat joutuneet pienenä kusipäisten vanhempiensa kaltoinkohtelemiksi. Siis fyysistä väkivaltaa ym...

Muistan kun olin pienenä sellaisen tutun perheessä usein käymässä, jossa annettiin lapsille piiskaa. Kiihotuin aina siitä kielletyn ilmapiiristä, joka piiskauksen aikana talossa leijaili." ....mennään kahden aikuisen kanssa...riisutaan pikkuhousut...sitten läjähtää paljaalle iholle...myöhemmin piiskannut äiti ja piiskattu lapsi viettävät sylikkäin loppupäivän...sovinto on suloinen...muut lapset kadehtivat piiskatun huomiota...hänhän sai jotain aivan ainutlaatuista vanhemmalta, jotain sellaista, jonka jälkeen hän saa rakkautta ja hyväksyntää, anteeksi annon"Yhdistin seksuaalisen mielihyvän ja piiskauksen keskenään, rinnastin namusedät ja " isän/äidin käden" .Piiskatkaa vaan lapsia...vapaasti.

Tässä on nyt keskusteltu pelkästään piiskaamisesta ja siihen liittyvästä seksuaali-ilmiöstä. Mutta entäpä sitominen? Kellään kokemusta, mistä moinen mahtaisi olla peräisin? Minusta se on aivan yhtä luonnotonta enkä ymmärrä miten joku voi liittää alistamisen ja bondagen seksiin...?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat