Seuraa 

Poikani on 4kk vanha ja aloitin kiinteän ruoan antamisen hänelle. Heti sen jälkeen hän alkoi ulostaa vain kerran kolmessa päivässä ja hyvin vähän. Viime aikoina hän tuli jotenkin ärtyneeksi ja hänellä on ilmavaivoja. Minusta tuntuu joskus, että me tultiin takaisin koliikiaikaan (hänellä oli 3kk koliikkeja): yritän rauhoittaa häntä iltaisin, annan vettä, laitan rauhoittavaa musiikkia, kannan kantoliinassa jne. En vielä ottanut yhteyttä neuvolaan, koska en keksinyt aikaisemmin syytä hänen ärtyneisyyteen. Nyt minusta tuntuu, että hänellä on kuitenkin ummetus.Hän ei suostu olemaan vatsalla, haluaa olla koko ajan pystyssä (joko kävellen ta istuen).Olisiko jollakulla sama ongelma? Mitä teette?

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ikää vain 6 kuukautta, muuten sama juttu. Poika ähki pieniä tosi tosi kiinteitä pipanoita ja työn ja tuskan takana oli. Luin täältä että luumu oli auttanut monella ja se tosiaan auttoi myös meillä heti!!Sen jälkeen on taas vatsa toiminut normaalisti(nyt 6 kk 3vko).

Kokeile ihmeessä!

minä annoin sitä ensin totutun hedelmä maun jälkeen pari tl, mutta poika itse halusi sitä sitten vielä lisääkin=) Nyt sitä tykätään syödä iltaisin kaurapuuroon sotkettuna, on ihan lemppari ruoka.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat