Vierailija

Kommentit (23)

Vanhempien kunnioitus, kielenkäyttö, ruokailukäyttäytyminen, yleinen suvaitsevaisuus. Suomenkielen. Sekä oikean puhekielen, että oikeinkirjoituksen. Tuossa varmaan ne tärkeimmät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja painotus toisten ihmisten huomioonottamisella: ei haistatella, sanotaan päivää jne...

Tietysti on tärkeää, että ei maiskuta syödessä, ei puhu ruoka suussa jne, mutta mielestäni on tärkeämpää se miten kohtelee muita ihmisiä.

Meillä ei ole koskaan nimitelty eri värisiä ihmisiä, eikä haukuttu minkäänmaalaisia.

Jos ihmistä haukutaan sanotaan sen etu ja sukunimi ja haukutaan sitten!

Opetan myös että homous ja lesbous on yhtä luonnollista kuin heteroseksuaalisuus.

Opetan lukemaan kirjoja! Tietysti hyvät tavat ja luottamuksen merkitys. Toivon, että lapseni oppivat pitämään kotia turvapaikkana, jossa voi kertoa kaiken huolestuttavan ja toivon että lapset oppivat luottamaan itseensä. Se mitä meillä kotona pidettiin tärkeänä ja mitä haluaisin lapsienikin arvostavan on PERHE. Nykyään sillä ei aina tunnu olevan kovin suurta merkitystä..itse pidän tiiviisti yhtä vanhempieni ja kahden sisareni kanssa, toivon että lapsetkin aikanaan pitäisivät perhettä tärkeänä!

Vaikea tarkemmin kuvailla mitä se on, tapa ajatella ja arvottaa elämää. Perheen ja läheisten ihmissuhteiden arvostus.Myös sen, että itseään on kehitettävä koko elämän ajan. Arvostan koulutusta ja omaehtoista itsensä sivistämistä lukemalla ja pysymällä ajantasalla asioista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat