Vierailija

6 viikkoinen vauvani syö imetyksen päälle vielä joka kerta 40-80ml vastiketta, että tuleekohan sieltä minun rinnoista juuri mitään? Kuinka paljon tuon ikäiset vauvat yleensä syövät, tietääkö joku? Vauva syö noin 3 tunnin välein.

Kommentit (13)

hetken iemettyään vauva saa rinnalla raivarin. Siinä sitten vaihtelen rinnalta toiselle ja lopulta anna lisää ruokaa kun en halua pitää lasta nälässäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

anna raivota ja tarjoa rintaa myöhemmin uudelleen. kun vauva imee rintaa ja saa siitä maitoa on jatkossa maitomäärä sopiva. pullosta saa helposti ja voi siksi vieroksua rintaa vaikka siitäkin tulisi maitoa.jos kastuu vaippoja kuten ennenkin vuorokaudessa ei vauvalla ole hätää vaikka olisikin sinusta vähemmällä maidolla kuin pullon kanssa.nuo tissiraivarit ovat osa kehitystä: vauvasi kehittyy aivan normaalisti. jatka imetystä sitkeesti. meillä auttoi kun harhautin pimeällä huoneella ja eri imetysasennolla (oli pystyssä sylissä eikä makuulla vieressä/ sylissä).

En antanut lisämaitoa. Tissi kelpasi, kunhan oli tarpeeksi nälkä. Imetä vaan, ensin ainakin ne kaksi kierrosta kummastakin, ennenkuin annat lisämaitoa. Ja se lisämaidon menekki ei kerro maidontulostasi, lapsesi vaan saattaa ottaa maitoa pullosta, kun saa niin helpolla, vaikkei kovin nälkäinen olisikaan.

ja imettää niin pystyssä kuin suinkin voit. Voi olla myös että vauva on oppinut pullosta eri tavan imeä niin rinta ei enää niin kovasti kiinnosta. Vauvasi on niin pieni että kolmen tunnin välein syöttö on todella harvoin, kokeile pitää vain puolen tunnin taukoja.

vauva on aina syönyt noin kolmen tunnin välein, joskus vähän harvemmin. vastiketta on aina annettu lisäksi koska maitoa ei ole oikein hyvin tullut. eli tietääkö joku vastausta alkuperäiseen kysymykseeni?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat