Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsellani todettiin kolme vuotta sitten leukemia ja hän kävi rankat hoidot lävitse. Ylämäkien ja alamäkien kautta saatiin tänään kuulla, että lapsemme on vihdoin viimeinkin terve, hoidot ovat auttaneet. Vaikka välillä tuntui, että itse olisi luovuttanut, niin lapsipa ei luovuttanut, ei sitten millään. Syöpä voi vielä palata, mutta toivottaan ettei niin käy.

Kommentit (27)

itse seuraan ystäväni lapsen leukemiaa läheltä, vasta todettu ja hoidot juuri aloitettu, ei vielä tietoa tulevasta, mutta päivä kerrallaan...

Todella rankka vaihe teillä takana. Olen nimittäin seurannut ystäväni lapsen leukemia hoitoja ja valitettavasti siinä ei käynyt niin onnellisesti kuin teidän tapauksessa, vaan sairaus vei voimat ja pieni tyttö muutti taivaaseen ja on mielessäni päivittäin pienenä enkelinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka ei tiedä eikä tunne ap:n perhettä, mutta tieto siitä, että jossain jonkun lapsen vakava sairaus on voitettu, on aina ihana asia!

Toivottavasti myös edellisen lapsi on tervehtynyt =)

Diagnoosin saaminen oli totta kai ihan hirveää ja edelleen on hurja pelko lähes jatkuvasti lapsen menettämisestä, vaikka paranemisennuste alkaakin meidän tapauksessa oleen lähellä sataa. Meidän poika on saanut sytostaatteja sekä suonensisäisesti että pillereinä, lisäksi on saanut erilaisia muiden tautien tms. estolääkkeitä, sillä jotkut muut taudit voivat syöpäsairaille olla kohtalokkaita tai ainakin hankalia hoidettavia/parannettavia tai ne häiritsevät syöpähoitojen tehoa. Onpa sekavaa yrittää selittää... Kyselkää vaan jos jää epäselväks.

Tunnen pienen tytön joka on ollut nyt vuosia terve sairastettuaan leukemian, hän on selvinnyt hienosti, toivottavasti teidän lapselle käy samoin=)

Onnea ihan mielettömästi sinulle, lapsellesi ja koko perheellenne. Meidän pojalla pitäisi olla tuo samainen onnen päivä kesäkuussa, kun on leukemian hoidon lopetustutkimukset. Pidetään peukut pystyssä lastemme puolesta!

Meidän pojan vein lääkäriin kovan väsymyksen vuoksi, no hemoglobiini olikin sit jo tosi alhainen. Lääkärin kanssa keskustellessani tajusin että mustelmiakin oli ollut, tosin kenellä pienellä miehellä ei olis... No meillä niitä oli selässä ja poskissakin. Ja sit pieniä verenpurkaumia oli ollut pari päivää aiemmin silmien alla. mutta tuo väsymys oli se mikä mut sai viemään pojan lääkäriin. Seuraavana päivänä saatiikin sit jo diagnoosi ja hoidot aloitettiin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat