Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eka yksin hoidettu oli niin nopea ja opiskelun alkuajoilta,että ei ehtinyt jännittää. Vielä 20 vuoden jälkeenkään ei olo aina tunnu varmalta,ikuista oppimista ja opiskelua tämä ala on.

klö

Osittain selittyy perintötekijöillä,osittain ruumiinrakenteella,osittain äidin asenteella jne. Syitä lienee paljon,mutta yleensä " helppoja" ovat muutkin,jos ensimmäinenkin on. Mitään sääntöä tässä ei ole johon ei myös olisi poikkeusta.

klö

Olihan se perheellisenä aika rankkaa, ei niinkään hoitoalan asiat vaan hallinto,kasvatustiede yms teoriat ei aina jaksaneet inspiroida.

klö

Ja kauan kesti, että alkoi tuntua " varmalta" ? tiedän toki että aina pitää olla varuillaan ja jokainen synnytys erilainen, mutta tajuat varmaan pointin...T:kätilöopiskelija

Jollain ystävistäni on ollut tosi helppo synnytys, toisilla vaikeampia. Johtuuko se kokemuksesi mukaan naisen ruumiinrakenteesta, asenteesta vai onko ihan säkää, onko helppo/vaikea synnytys.

Entä jos eka synnytys oli helppo, onko toinenkin todennäköisesti sellainen ja päinvastoin?

Joskus on sanottu,että vuosi edellisestä ja sitten uusi aluulle,mutta olen nähnyt useita tapauksia,että lapsi on syntynyt jo vuosi edellisen jälkeen.

klö

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat